Podries reduir un 10% les teves emissions en un any?

Redacció
02/08/2010 - 00:00

És igual si ets un particular, part d'una empresa o una organització, et pots unir a la campanya i començar a reduir emissions, nosaltres t'ajudem a fer-ho! Sota aquest reclam la campanya 10:10 ha aconseguit el compromís de, segons les últimes dades de la seva web, més de 91.718 signatures, entre persones, empreses, escoles, organitzacions i ajuntaments que estan disposats a disminuir un 10% les seves emissions en un any començant el 2010.

Aquesta campanya internacional, que va engengar la directora de cinema Franny Armstrong, es va posar en marxa al l'1 de septiembre de 2009 al Tate Modern's Museum de Londres ( 72 hores després 10.000 persones, empreses i organitzacions ja havien signat) i ara mateix s'ha estès ja a 128 països. A l'Estat Espanyol ha arribat de la ma de eco-union i aliada amb la campanya internacional 350.org dedicada a construir un moviment que una al món al voltant de les solucions necessàries per a la crisi climàtica.

Junt a la presentació de la campanya 10:10, 350.org està preparant una gran festa, el ‘Dia Internacional de Solucions Climàtiques' el 10-10-10, el que serà segons l'organització ‘el dia de major acció pràctica i compromisos concrets per reduir les emissions de carboni que mai s'hagi vist!' Es pretén que sigui un dia en què moltes persones arreu del món s'involucrin en accions pràctiques i artístiques per mostrar que sí que estem actuant contra el canvi climàtic'. Podeu també aportar les vostres idees i propostes d'actes a 350.org.

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí