Per què necessitem un món més salvatge?

21/10/2022 - 13:05

 

En aquest vídeo podeu veure l’acte de lliurament dels premis Nat i la posterior conferència Per què necessitem un món més salvatge? a càrrec d'Enric Sala del passat 19 d'octubre.

La cinquena edició del Premi Nat ha distingit Enric Sala, ecòleg marí, explorador, impulsor de reserves marines i divulgador ambiental i dues Mencions d’Honor a Alícia Masriera geòloga, alpinista, professora i  ex directora del Museu de Geologia de Barcelona  i, a títol pòstum, a Jordi Sabater i Pi, en reconeixement per la seva gran aportació en els camps  de l’etologia,  la primatologia, l’evolució humana així com l’etnologia i la zoologia.

En aquest vídeo podeu veure l’acte de lliurament dels premis i la posterior conferència Per què necessitem un món més salvatge? a càrrec d'Enric Sala del passat 19 d'octubre.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Institut de l’Ecoedició, dedicat a promoure la sostenibilitat en el sector editorial català, proposa per aquest Sant Jordi una ruta per Barcelona per recórrer les parades de les principals editorials que publiquen llibres seguint els criteris de l’ecoedició.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí