Per què necessitem un món més salvatge?

21/10/2022 - 13:05

 

En aquest vídeo podeu veure l’acte de lliurament dels premis Nat i la posterior conferència Per què necessitem un món més salvatge? a càrrec d'Enric Sala del passat 19 d'octubre.

La cinquena edició del Premi Nat ha distingit Enric Sala, ecòleg marí, explorador, impulsor de reserves marines i divulgador ambiental i dues Mencions d’Honor a Alícia Masriera geòloga, alpinista, professora i  ex directora del Museu de Geologia de Barcelona  i, a títol pòstum, a Jordi Sabater i Pi, en reconeixement per la seva gran aportació en els camps  de l’etologia,  la primatologia, l’evolució humana així com l’etnologia i la zoologia.

En aquest vídeo podeu veure l’acte de lliurament dels premis i la posterior conferència Per què necessitem un món més salvatge? a càrrec d'Enric Sala del passat 19 d'octubre.


 

Categories: 

Relacionats

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí