Observatori per a la Sostenibilitat de la Garrotxa 2021

24/01/2022 - 13:46

S’ha publicat l’Observatori per a la Sostenibilitat de la Garrotxa de l’any 2021. Aquest document d’edició anual, finançat per la Diputació de Girona, ha estat redactat per tècnics del Consorci SIGMA i recull un seguit d’indicadors d’interès general relatius a la sostenibilitat de la comarca.

L’Observatori per a la Sostenibilitat de la Garrotxa el configuren un seguit d’indicadors numèrics relatius a la sostenibilitat de la comarca. Neix amb la voluntat d’esdevenir un referent anual que permeti mesurar l’evolució de la Garrotxa amb criteris de sostenibilitat, a partir d’un seguit de dades d’interès general i del càlcul d’alguns indicadors.   La finalitat de l’Observatori és mantenir un sistema objectiu d‘observació de la realitat per garantir una informació de qualitat i estable que ajudi a prendre decisions i a aplicar polítiques públiques a la comarca. Presenta uns indicadors amb elevat valor que permetran explicar l’estat del territori i, al mateix temps, avaluar les polítiques seguides fins al moment.

Podeu descarregar el document aquí

 

 

Categories: 
Municipis: 
Garrotxa

Relacionats

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

La capital de la Garrotxa aposta clarament per aquest sistema energètic després dels bons resultats del desplegament de la comunitat del barri de Montolivet

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí