Objectiu #Rezero: Viure sense generar residus

Font: Fundació Rezero

02/07/2019 - 10:57

En el marc del moviment internacional "Plastic Free July, la Fundació Rezero estrena l'interactiu Objectiu #Rezero per a que tothom pugui fer realitat un estil de vida sense generar residus.

Després de l'èxit de la Websèrie Objectiu #Rezero on cinc famílies van acceptar el repte de no produir residus en un mes i del Boicot al plàstic, des de Rezero engeguem, en el marc del moviment internacional "Plastic Free July" (Juliol sense plàstic) i a dos dies del Dia Internacional Lliure de Bosses de plàstic, una campanya a xarxes socials de microdecisions diàries per assolir l'estil de vida Residu Zero. 

La Fundació t'engresca a formar part d'un moviment imparable cap a la societat Residu Zero, particpant en l'Interactiu Objectiu #Rezero. Entra a www.objectiurezero.cat i descobreix alguns passos vers un estil de vida Residu Zero. Es tracta de demostrar-te que pots canviar alguns dels teus hàbits de consum per reduir els residus associats al teu dia a dia. Al final tens una descàrrega de regal.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí