Nova web dels ODS de la Diputació de Barcelona

Font: Diputació de Barcelona

10/10/2018 - 17:37

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la nova pàgina web ‘ODS DIBA’, que conté informació actualitzada, recursos i materials sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També pretén ser el punt de trobada dels municipis de la demarcació. A la web, s’hi pot trobar un recull actualitzat de bones pràctiques d’implementació dels ODS, l'agenda d'activitats relacionades i les informacions compartides al twitter amb l'etiqueta #ODSDiba, entre d’altres.

Amb la implantació del nou portal, la Diputació de Barcelona també posa en funcionament un aplicatiu per tal que els municipis puguin compartir les seves accions de localització dels ODS, així com eines per a la implementació dels objectius tant a nivell institucional com individual.

Aquesta estrena coincideix amb el tercer aniversari de l'aprovació de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que pretén erradicar la pobresa, aconseguir la pau i la justícia universal, assegurar la prosperitat de totes les persones del món i reduir els efectes del canvi climàtic.

Des de l’aprovació de l’Agenda, la Diputació de Barcelona s'ha mostrat compromesa amb l’assoliment dels ODS i ha posat en marxa una estratègia per a la seva implementació, tant a la pròpia Diputació com al territori de la demarcació i. també a nivell internacional, contribuint a l’acció global per al desenvolupament sostenible.

Aquesta web és part de la campanya institucional "Sí, m'hi comprometo", que té l’objectiu de promoure els valors de l’Agenda 2030 i acompanyar als governs locals en la localització dels ODS al seu territori.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Butlletí