Nova web dels ODS de la Diputació de Barcelona

Font: Diputació de Barcelona

10/10/2018 - 17:37

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la nova pàgina web ‘ODS DIBA’, que conté informació actualitzada, recursos i materials sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També pretén ser el punt de trobada dels municipis de la demarcació. A la web, s’hi pot trobar un recull actualitzat de bones pràctiques d’implementació dels ODS, l'agenda d'activitats relacionades i les informacions compartides al twitter amb l'etiqueta #ODSDiba, entre d’altres.

Amb la implantació del nou portal, la Diputació de Barcelona també posa en funcionament un aplicatiu per tal que els municipis puguin compartir les seves accions de localització dels ODS, així com eines per a la implementació dels objectius tant a nivell institucional com individual.

Aquesta estrena coincideix amb el tercer aniversari de l'aprovació de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que pretén erradicar la pobresa, aconseguir la pau i la justícia universal, assegurar la prosperitat de totes les persones del món i reduir els efectes del canvi climàtic.

Des de l’aprovació de l’Agenda, la Diputació de Barcelona s'ha mostrat compromesa amb l’assoliment dels ODS i ha posat en marxa una estratègia per a la seva implementació, tant a la pròpia Diputació com al territori de la demarcació i. també a nivell internacional, contribuint a l’acció global per al desenvolupament sostenible.

Aquesta web és part de la campanya institucional "Sí, m'hi comprometo", que té l’objectiu de promoure els valors de l’Agenda 2030 i acompanyar als governs locals en la localització dels ODS al seu territori.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible (REDS), capítol espanyol de la xarxa de Nacions Unides SDSN, ha elaborat la primera edició de l'informe "Els Objectius de Desenvolupament Sostenible a 100 ciutats espanyoles", una eina clau per a les administracions locals en l'avaluació dels avenços en l'aplicació de l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

Article

A la 19a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es va fer l'exercici de localitzar diverses experiències de les ciutats i pobles en relació a l'Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Article
Juga al joc dels ODS, encaixa les peces i descobreix com la Diputació de Barcelona es compromet amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, aprovada per les Nacions Unides

 

Butlletí