Nova web dels ODS de la Diputació de Barcelona

Font: Diputació de Barcelona

10/10/2018 - 17:37

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la nova pàgina web ‘ODS DIBA’, que conté informació actualitzada, recursos i materials sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També pretén ser el punt de trobada dels municipis de la demarcació. A la web, s’hi pot trobar un recull actualitzat de bones pràctiques d’implementació dels ODS, l'agenda d'activitats relacionades i les informacions compartides al twitter amb l'etiqueta #ODSDiba, entre d’altres.

Amb la implantació del nou portal, la Diputació de Barcelona també posa en funcionament un aplicatiu per tal que els municipis puguin compartir les seves accions de localització dels ODS, així com eines per a la implementació dels objectius tant a nivell institucional com individual.

Aquesta estrena coincideix amb el tercer aniversari de l'aprovació de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que pretén erradicar la pobresa, aconseguir la pau i la justícia universal, assegurar la prosperitat de totes les persones del món i reduir els efectes del canvi climàtic.

Des de l’aprovació de l’Agenda, la Diputació de Barcelona s'ha mostrat compromesa amb l’assoliment dels ODS i ha posat en marxa una estratègia per a la seva implementació, tant a la pròpia Diputació com al territori de la demarcació i. també a nivell internacional, contribuint a l’acció global per al desenvolupament sostenible.

Aquesta web és part de la campanya institucional "Sí, m'hi comprometo", que té l’objectiu de promoure els valors de l’Agenda 2030 i acompanyar als governs locals en la localització dels ODS al seu territori.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

En el marc de la jornada “Governança local i Agenda 2030: un nou impuls transformador” organitzada per la Diputació de Barcelona, Mataró ha presentat la seva tasca en la implementació de l’Agenda 2030.

Article
LaFede.cat presenta un mapa per a entendre l'impacte ambiental de Barcelona

L’eix de Justícia ambiental de LaFede.cat, format per 17 organitzacions, ha elaborat un mapa de conflictologia ambiental sobre la ciutat de Barcelona. El document es troba disponible al seu web i permet entendre quin és l’impacte de la ciutat.

Article

La guia de bones pràctiques “Cultural and spiritual significance of nature. Guidance for protected and conserved area governace and management” acaba de sortir publicada en el número 32 la col·lecció de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides d’UICN.

Butlletí