Nova eina del Rubí Brilla: Informes automàtics de simulació fotovoltaica

23/03/2021 - 11:51

Rubí Brilla presenta una nova eina: Informes automàtics de simulació fotovoltaica. Aquesta eina permet fer una proposta personalitzada d'instal·lació fotovoltàica, a partir de les dades reals de consum elèctric.

Rubí Brilla es posa a un clic la manera de saber com pots autoconsumir la teva energia. Només has d'omplir els camps del següent formulari per tal que puguin accedir a les teves dades de consum energètic i en breu rebràs un informe amb recomanacions personalitzades de la dimensió de la instal·lació pel teu cas particular, així com sistemes de finançament, estalvis econòmics i energètics. 

Aquest nou servei permet de forma fàcil, segura i innovadora accedir a les teves dades de consum horàries reals d'energia. 

Aquest accés a dades reals ens permet generar de manera automàtica un informe amb consells de dimensionatge per a una instal·lació fotovoltaica totalment fidedigne. 

Aquest informe detallarà: 

  • Número de panells, potència instal·lada i superfície ocupada
  • Previsió de generació energètica anual
  • Energia excedentària i compensada
  • Percentatge d’autoconsum
  • Percentatge de cobertura
  • Cost aproximat de l’obra
  • Estalvi econòmic generat
  • Orientació en els diferents mètodes de finançament de l’obra

I si encara et queda algun dubte, pots contactar amb rubi_brilla@ajrubi.cat


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Begues presenta un projecte per a la instal·lació de plantes fotovoltaiques d’autoconsum a diversos edificis i equipaments municipals que comptarà amb una subvenció de l’AMB de mig milió d’euros. L’objectiu és convertir els edificis municipals en espais energèticament autosuficients.

Article

Els veïns de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs han fet un important pas a l’autogeneració d’electricitat verda gràcies a una compra col·lectiva que han liderat un grup de 20 famílies i que ha estat acompanyada per l’Agència de l’Energia de l’Ajuntament de Lleida.

Notícia

La teulada de l'empresa Top Cable s'ha cobert amb 4.000 plaques que produiran anualment l'energia que consumeixen gairebé 700 llars · El projecte l'ha dut a terme SUD Renovables, ubicada a Avinyó

Butlletí