Nova eina del Rubí Brilla: Informes automàtics de simulació fotovoltaica

23/03/2021 - 11:51

Rubí Brilla presenta una nova eina: Informes automàtics de simulació fotovoltaica. Aquesta eina permet fer una proposta personalitzada d'instal·lació fotovoltàica, a partir de les dades reals de consum elèctric.

Rubí Brilla es posa a un clic la manera de saber com pots autoconsumir la teva energia. Només has d'omplir els camps del següent formulari per tal que puguin accedir a les teves dades de consum energètic i en breu rebràs un informe amb recomanacions personalitzades de la dimensió de la instal·lació pel teu cas particular, així com sistemes de finançament, estalvis econòmics i energètics. 

Aquest nou servei permet de forma fàcil, segura i innovadora accedir a les teves dades de consum horàries reals d'energia. 

Aquest accés a dades reals ens permet generar de manera automàtica un informe amb consells de dimensionatge per a una instal·lació fotovoltaica totalment fidedigne. 

Aquest informe detallarà: 

  • Número de panells, potència instal·lada i superfície ocupada
  • Previsió de generació energètica anual
  • Energia excedentària i compensada
  • Percentatge d’autoconsum
  • Percentatge de cobertura
  • Cost aproximat de l’obra
  • Estalvi econòmic generat
  • Orientació en els diferents mètodes de finançament de l’obra

I si encara et queda algun dubte, pots contactar amb rubi_brilla@ajrubi.cat


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'excedent d'energia que es generi s'utilitzarà per rebaixar la factura de la llum a famílies vulnerables

Article

L’Ajuntament de Santpedor va un ple extraordinari-urgent de forma telemàtica i amb un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovació inicial de la modificació puntual número 4 del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que ha tirat endavant amb el suport dels grups d’ERC, Junts per Santpedor i Progrés Municipal, i amb l’abstenció de la CUP.  

Article

El ple de l'Ajuntament de Jorba va aprovar dimecres 8 de setembre per unanimitat assumir com a iniciativa institucional d'àmbit local una consulta popular múltiple i no referendària amb dues preguntes, amb l'objectiu de conèixer l'opinió dels veïns sobre la possible ampliació de sòl industrial al municipi per ubicar-hi en part el Parc Tecnològic i Empresarial previst al Pla Director Urbanístic d'Activitat Econòmica de la Conca d'Òdena (PDUAECO), i la implantació al municipi d'instal·lacions d'energies renovables. L'Ajuntament acceptarà el resultat d'aquesta consulta, malgrat que sigui no referendària.

Butlletí