Nova eina del Rubí Brilla: Informes automàtics de simulació fotovoltaica

23/03/2021 - 11:51

Rubí Brilla presenta una nova eina: Informes automàtics de simulació fotovoltaica. Aquesta eina permet fer una proposta personalitzada d'instal·lació fotovoltàica, a partir de les dades reals de consum elèctric.

Rubí Brilla es posa a un clic la manera de saber com pots autoconsumir la teva energia. Només has d'omplir els camps del següent formulari per tal que puguin accedir a les teves dades de consum energètic i en breu rebràs un informe amb recomanacions personalitzades de la dimensió de la instal·lació pel teu cas particular, així com sistemes de finançament, estalvis econòmics i energètics. 

Aquest nou servei permet de forma fàcil, segura i innovadora accedir a les teves dades de consum horàries reals d'energia. 

Aquest accés a dades reals ens permet generar de manera automàtica un informe amb consells de dimensionatge per a una instal·lació fotovoltaica totalment fidedigne. 

Aquest informe detallarà: 

  • Número de panells, potència instal·lada i superfície ocupada
  • Previsió de generació energètica anual
  • Energia excedentària i compensada
  • Percentatge d’autoconsum
  • Percentatge de cobertura
  • Cost aproximat de l’obra
  • Estalvi econòmic generat
  • Orientació en els diferents mètodes de finançament de l’obra

I si encara et queda algun dubte, pots contactar amb rubi_brilla@ajrubi.cat


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El projecte "Comunitats Rubí Brilla, estalvi, confort i energia" té com a objectiu la reducció d'emissions i l'estalvi d'energia i diners

Article
Una de les mesures per prevenir la contaminació acústica ha estat substituir alguns busos per models híbrids (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Una de les mesures per prevenir la contaminació acústica ha estat substituir alguns busos per models híbrids (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Coincidint amb el Dia Internacional de Conscienciació Envers el Soroll, l’Ajuntament s’ha adherit a la Setmana Sense Soroll 2021 que impulsen la Generalitat i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Article

A només un clic, es poden consultar els volums de despesa energètica així com el càlcul d’estalvi econòmic i la reducció d’emissions de CO2 en aquells edificis amb plaques fotovoltaiques.

Butlletí