Nou portal del programa de residus municipals (PROGREMIC)

Sostenible.cat
20/12/2010 - 00:00
L'Agència de Residus de Catalunya ha posat en funcionament aquest desembre el portal web del Programa de Gestió de Residus Municipals de Catalunya 2007-2012.

El PROGREMIC 2007-2012, Programa de Gestió de Residus Municipals de Catalunya, inclou en la seva actuació número 27 l'elaboració d'un Portal del Coneixement del Programa. És en aquest context que l'Agència de Residus ha elaborat i posa a la vostra disposició el Portal PROGREMIC. En aquest portal hi trobareu tota la informació referent al Programa: la filosofia, les actuacions concretes, els instruments utilitzats i l'evolució de la implementació en relació als objectius marcats.

El portal facilita l'obtenció de recursos per a gestors i tècnics de l'àmbit dels residus municipals a fi de contribuir a la consecució dels objectius de prevenció i valorització plantejats. Ho fa amb la recopilació i anàlisi de les actuacions desenvolupades en el marc del programa.

Per a cada una d'aquestes actuacions se'n defineixen els instruments de gestió (campanyes, subvencions, estudis, etc.) que l'Agència de Residus posa a disposició de la ciutadania, ens locals, entitats i associacions, actors econòmics i altres organismes de diversa naturalesa jurídica, així com les experiències de gestió que aquests diversos agents promocionen i desenvolupen. Addicionalment, s'hi inclouen els resultats obtinguts a partir de l'aplicació dels instruments i de les experiències.

El portal pretén ser un espai virtual viu, esdevenint un lloc de trobada dels diferents sector implicats en la gestió dels residus municipals, per això disposa d'un fòrum en el que els usuaris registrats podran aportar les seves idees i qüestions, convertint-se en un instrument d'intercanvi de coneixement. Per això el Portal us convida a pujar les vostres experiències en gestió de residus amb l'objectiu de compartir-les amb altres ens promotors.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Feti i el pesticida malèfic és un còmic escrit per Neus Cáceres i il·lustrat per Gemma Zaragüeta.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí