Nou Període - Signa el Manifest Sagnant - La regla sense tabús, tòxics ni residus

Font: Rezero

14/11/2021 - 16:19

Nou Període és una campanya que visibilitza i denuncia les actuals problemàtiques dels productes menstruals d'un sol ús més generalitzats i promou la utilització de productes menstruals reutilitzables. La menstruació ha de ser tractada de manera natural i sense tabús. Els seu objectiu és apropar-se a una societat sense residus ni impactes al medi ambient ni a la salut de les persones.

Perquè:

- Parlar de la #menstruació no ha de ser un tabú. La regla NO ÉS BLAVA!
- Ha de ser fàcil optar per productes més saludables, ecològics i econòmics.
- Cal que els fabricants eliminin els productes químics perillosos i l’ús de toxines.
-  Necessitem que es fomentin els productes reutilitzables lliures de tòxics com la copa, les calces o les compreses de roba.
- Accedeix al web per troba recursos descarregables sobre els productes menstruals, el directori amb productes menstruals reutilitzables i la nostra guia cap a una menstruació amb zero residu:
https://rezero.cat/campanyes/nouperiode/ 


- Aquesta campanya ha rebut el suport de l'Agència de Residus de Catalunya.

Podeu accedir al manifest https://bit.ly/30jXCd8


 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Butlletí