Nou Període - Signa el Manifest Sagnant - La regla sense tabús, tòxics ni residus

Font: Rezero

14/11/2021 - 16:19

Nou Període és una campanya que visibilitza i denuncia les actuals problemàtiques dels productes menstruals d'un sol ús més generalitzats i promou la utilització de productes menstruals reutilitzables. La menstruació ha de ser tractada de manera natural i sense tabús. Els seu objectiu és apropar-se a una societat sense residus ni impactes al medi ambient ni a la salut de les persones.

Perquè:

- Parlar de la #menstruació no ha de ser un tabú. La regla NO ÉS BLAVA!
- Ha de ser fàcil optar per productes més saludables, ecològics i econòmics.
- Cal que els fabricants eliminin els productes químics perillosos i l’ús de toxines.
-  Necessitem que es fomentin els productes reutilitzables lliures de tòxics com la copa, les calces o les compreses de roba.
- Accedeix al web per troba recursos descarregables sobre els productes menstruals, el directori amb productes menstruals reutilitzables i la nostra guia cap a una menstruació amb zero residu:
https://rezero.cat/campanyes/nouperiode/ 


- Aquesta campanya ha rebut el suport de l'Agència de Residus de Catalunya.

Podeu accedir al manifest https://bit.ly/30jXCd8


 

Relacionats

Article

Gràcies al cercador del nou web cuidem.barcelona és més senzill saber on, quan i com llençar cada cosa. Només cal indicar quin és el residu del qual ens volem desfer i l’adreça on ens trobem, i l’aplicació ens informarà del sistema de recollida, com s’ha de reciclar i en quina franja horària.

Article

Si ens pregunten quants quilos de menjar es fan malbé en tota la cadena alimentària, des del camp o el mar fins a la nostra taula, passant pel supermercat, sabríem què dir?

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Butlletí