Neix l’Aula d’Energia

07/02/2022 - 14:58

L'Aula d'Energia és un espai web i xarxes socials per apropar els ítems i coneixements clau sobre l’energia i la transició ecològica. L’objectiu és donar resposta a aquelles persones amb o sense coneixements previs sobre el que es treballa a la ciutat del Prat de Llobregat en l’àmbit energètic.

A causa de l’augment de la demanda d’informació sobre el funcionament, per exemple, de les tarifes elèctriques, el mercat de l’energia o com funcionen les plaques fotovoltaiques, la Casa de l’Energia del Prat de Llobregat posa en marxa dos canals de comunicació a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials. L’objectiu és donar resposta a aquelles persones amb o sense coneixements previs sobre el que es treballa a la ciutat del Prat en l’àmbit energètic.

D’una banda, i com a projecte d’alfabetització en energia, es posa en marxa l’Aula de l’Energia, amb contingut web i formacions per a tots els públics. D’aquesta manera, qualsevol persona podrà consultar des de la definició d’un megawatt o assistir, de forma virtual o presencial, a xerrades i formacions sobre energia. Es tractaran qüestions d’actualitat i l’equip tècnic estarà a disposició per resoldre qualsevol dubte a traves de les xarxes socials. És un espai dinàmic i en constant evolució obert a la participació ciutadana.  

D’altra banda, l’equipament ha posat en marxa una pàgina especialitzada de  Linkedin, en la qual s’explicaran aquells projectes des d’una perspectiva tècnica, per a aquells que vulguin fer recerca. Aquestes xarxes se sumen a les ja existents, a Facebook, Instagram i Twitter, tot plegat per apropar a la ciutadania totes les passes que, des de l’Ajuntament, s’estan duent a terme per aconseguir la transició energètica.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Butlletí