Neix l’Aula d’Energia

07/02/2022 - 14:58

L'Aula d'Energia és un espai web i xarxes socials per apropar els ítems i coneixements clau sobre l’energia i la transició ecològica. L’objectiu és donar resposta a aquelles persones amb o sense coneixements previs sobre el que es treballa a la ciutat del Prat de Llobregat en l’àmbit energètic.

A causa de l’augment de la demanda d’informació sobre el funcionament, per exemple, de les tarifes elèctriques, el mercat de l’energia o com funcionen les plaques fotovoltaiques, la Casa de l’Energia del Prat de Llobregat posa en marxa dos canals de comunicació a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials. L’objectiu és donar resposta a aquelles persones amb o sense coneixements previs sobre el que es treballa a la ciutat del Prat en l’àmbit energètic.

D’una banda, i com a projecte d’alfabetització en energia, es posa en marxa l’Aula de l’Energia, amb contingut web i formacions per a tots els públics. D’aquesta manera, qualsevol persona podrà consultar des de la definició d’un megawatt o assistir, de forma virtual o presencial, a xerrades i formacions sobre energia. Es tractaran qüestions d’actualitat i l’equip tècnic estarà a disposició per resoldre qualsevol dubte a traves de les xarxes socials. És un espai dinàmic i en constant evolució obert a la participació ciutadana.  

D’altra banda, l’equipament ha posat en marxa una pàgina especialitzada de  Linkedin, en la qual s’explicaran aquells projectes des d’una perspectiva tècnica, per a aquells que vulguin fer recerca. Aquestes xarxes se sumen a les ja existents, a Facebook, Instagram i Twitter, tot plegat per apropar a la ciutadania totes les passes que, des de l’Ajuntament, s’estan duent a terme per aconseguir la transició energètica.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Notícia

22 Comunitats Energètiques de l’economia social i solidària de Catalunya s’han trobat al Prat de Llobregat per posar en comú estratègies de creixement

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Notícia

La comunitat podrà abastir d’energia 100% renovable i local a 900 llars, comerços i empreses mitjançant una potència fotovoltaica de fins a 1,2MW durant els pròxims anys

Butlletí