Mirra i Celle, cadires d'oficina reciclades i reciclables

Sostenible.cat
10/08/2009

Què sóc? Cadires d'oficina elaborades amb materials reciclats i reciclables en un elevat percentatge. En el cas de Mirra, aquesta està elaborada en un 42% amb materials reciclats i és reciclable en un 96%. Celle, té un contingut d'un 33% de materials reciclats i és un 99% reciclable, a més de fàcilment desmuntable. Ambdós dissenys tenen el distintiu de Cradle to cradle i la certificació LEED.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Extracció de materials: L'elevat percentatge de materials reciclats en aquests models de cadires fan possible que no calguin materials nous per a la seva fabricació, a més d'introduir en el cicle productiu materials que ja es consideraven de rebuig.

-Utilització: dissenys  de gran qualitat i molt durables.

-Eliminació: el fet que aquestes cadires siguin reciclables, fa possible que tornin a entrar en el cicle productiu com a noves cadires o com un producte diferent. A més són fàcilment desmuntables, per tant el seu reciclatge resulta senzill.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 
2. RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat
3. Wattson, quanta energia consumim a casa?
4. Taules i cadires que abans eren bicicletes
5. Polartec, teixits fets amb plàstic reciclat
6. iUnika Gyy: un portàtil lliure, solar i biodegradable
7. Bosses i carteres fetes 100% amb càmeres de pneumàtic reutilitzat
8. Hom, el fanal que funciona amb energia solar
9. Boc'n'Roll, l'alternativa al paper de plata
10. Combox, el compostador reciclat i reciclable
11. Testos i jardineres reciclats
12. Waste, un 'pouf' gegant fet amb tapisseria de cotxe

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Butlletí