Mirra i Celle, cadires d'oficina reciclades i reciclables

Sostenible.cat
10/08/2009

Què sóc? Cadires d'oficina elaborades amb materials reciclats i reciclables en un elevat percentatge. En el cas de Mirra, aquesta està elaborada en un 42% amb materials reciclats i és reciclable en un 96%. Celle, té un contingut d'un 33% de materials reciclats i és un 99% reciclable, a més de fàcilment desmuntable. Ambdós dissenys tenen el distintiu de Cradle to cradle i la certificació LEED.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Extracció de materials: L'elevat percentatge de materials reciclats en aquests models de cadires fan possible que no calguin materials nous per a la seva fabricació, a més d'introduir en el cicle productiu materials que ja es consideraven de rebuig.

-Utilització: dissenys  de gran qualitat i molt durables.

-Eliminació: el fet que aquestes cadires siguin reciclables, fa possible que tornin a entrar en el cicle productiu com a noves cadires o com un producte diferent. A més són fàcilment desmuntables, per tant el seu reciclatge resulta senzill.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 
2. RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat
3. Wattson, quanta energia consumim a casa?
4. Taules i cadires que abans eren bicicletes
5. Polartec, teixits fets amb plàstic reciclat
6. iUnika Gyy: un portàtil lliure, solar i biodegradable
7. Bosses i carteres fetes 100% amb càmeres de pneumàtic reutilitzat
8. Hom, el fanal que funciona amb energia solar
9. Boc'n'Roll, l'alternativa al paper de plata
10. Combox, el compostador reciclat i reciclable
11. Testos i jardineres reciclats
12. Waste, un 'pouf' gegant fet amb tapisseria de cotxe

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Del 15 de gener al 15 de febrer del 2021 estarà obert el Formulari de presentació de productes i serveis en el mercat o en desenvolupament que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular.

Article

La guia de bones pràctiques “Cultural and spiritual significance of nature. Guidance for protected and conserved area governace and management” acaba de sortir publicada en el número 32 la col·lecció de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides d’UICN.

Article

Hàbitat és una guia d’activitats per a l’educació ambiental que pretén abordar la tasca educativa partint de l’experiència vivencial. S’utilitza l’activitat, el joc, la simulació i la implicació, fins i tot física, en la modelització dels processos com a suport del diàleg amb la realitat.

Butlletí