Millorar l’aire que respirem (2a part)

15/10/2019 - 17:32

Què han fet les ciutats més avançades per millorar la qualitat de l’aire? Què estem fent aquí? Quant temps cal per millorar-lo? Què han fet Estocolm, Berlín, Londres, Milà, Los Angeles, Xangai o Pontevedra? Latituds s'apropa al tema amb: J. Sunyer, d’ISGlobal; X. Querol, d’IDAEA-CSIC; M. Anxo Fernández Lores, alcalde de Pontevedra; O. Margalef, de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire; i R. Riol, de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, entre altres.


 

Municipis: 
Alt Camp

Relacionats

Notícia

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Notícia

La DGT va autoritzar l'ús d'un senyal alternatiu al de les targetes ambientals per a l'accés a una Zona de Baixes Emissions, donant així carta de naturalesa al model de ZBE basat en la reducció de tots els tràfics motoritzats i no només a privilegiar els cotxes elèctrics sobre els de consum fòssil.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí