Més de 500 participants en el concurs telemàtic per la Setmana Europea de la Prevenció de Residus de Reus

Font: Ajuntament de Reus

10/12/2020 - 10:00

Més de 500 persones han participat en el concurs telemàtic que l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient, ha organitzat amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020 amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la prevenció dels residus que es generen. En concret, 505 persones van respondre les 10 preguntes, amb 4 possibles respostes, plantejades per tal d’encoratjar a la ciutadania de Reus a conèixer estratègies i accions sostenibles per a la reducció dels seus residus.

Entre els deu finalistes del sorteig (aquelles persones que van aconseguir més respostes correctes amb un temps més baix), avui s’han sortejat, en un acte públic retransmès per les xarxes socials de l’Ajuntament, els cinc premis del concurs: dues bicicletes plegables amb casc de Decathlon Reus, patrocinador del concurs; i tres lots de productes de neteja i cosmètica natural de la botiga 'Em fa el pes', com a col·laboradora.

Els guanyadors de les dues bicicletes han estat els concursants amb els nickmnames: @adriath.02 i Sheila Santos. Els guanyadors dels tres lots de productes de neteja i cosmètica natural són: @cover.food; @superjoan68 i @paulisecond2. Finalment, els finalistes que han quedat a la reserva per si no compleixen els requeriments de les bases del concurs, han estat: elenasantosc; @soco_87; florindacabre1; Raquel Moncusi i @DteixidoTech. Es demana als premiats que es posin en contacte amb l'Ajuntament per facilitar les seves dades de contacte a través del correu reusciutatmediambient@gmail.com per al lliurament dels premis.

Daniel Rubio explica que “el concurs ha obtingut una molt bona resposta per part dels reusencs i reusenques, que a través de les xarxes ha participat d’aquesta activitat lúdica que ha volgut contribuir a un canvi en el comportament quotidià pel que fa al consum, producció, estalvi i reciclatge”. “Els percentatge d’encert de les preguntes plantejades ha estat molt elevat, motiu que ens fa ser optimistes respecte al nivell de coneixement en matèria de prevenció de residus dels nostres conciutadans”, afegeix. De fet, un 65'72% de jugadors han encertat les deu preguntes del sorteig. Les preguntes amb les seves respostes correctes i la seva explicació es poden consultar al documents adjunt.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Butlletí