Llibre de les activitats d'agroecologia escolar de San Cugat del Vallès

Font: Ajuntament de Sant Cugat
20/01/2014 - 00:00
Fa 5 anys que el Pla de Dinamització Educativa de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, enmarcat dins l'Agenda 21 del municipi, ofereix als centres escolars activitats d'agroecologia. Ara, ha estat possible fer una publicació recollint aquesta experiència.

Aquest llibre és una bona eina per tots aquells que vulguin implementar aquestes activitats en l'àmbit escolar. Ha estat un esforç col·lectiu entre la UAB, l’Associació Agroecològica de Collserola l’Ortiga, Argelaga Serveis Ambientals SL i l’Ajuntament de Sant Cugat. Es pot descarregar aquí. 

Municipis: 
Vallès OccidentalSant Cugat del Vallès

Relacionats

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Article

El Vallès Occidental inicia una campanya per a sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la situació de sequera i donar consells d’estalvi.

Notícia

Les sancions, que resoldrà l'AMB, van dels 750 euros per infraccions lleus als 3.000 per molt greus..

Butlletí