L’exposició Camins escolars recull les propostes de més de 250 alumnes de Parets

Font: Ajuntament de Parets

06/03/2019 - 21:39

Fins al 12 d’abril es podrà veure, als diferents centres educatius de Parets, l'exposició Camins escolars, elaborada per més de 250 alumnes de 5è curs de primària del municipi. L'exposició és fruit del treball que els nens i nenes van dur a terme durant la darrera Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

La mostra recull, en forma de senyals, dibuixos i missatges, les diferents idees dels estudiants per millorar la mobilitat al voltant dels seus centres escolars. Durant els treballs, els alumnes s'han centrat en l'observació de l'espai físic que envolta les seves escoles i han fet propostes i suggeriments per tal de millorar la seguretat i afavorir una mobilitat més sostenible, amb els beneficis que això suposa per a la salut i la qualitat de l'aire.

Camins escolars és un projecte educatiu, transversal, participatiu i de transformació de l'espai públic que té per objecte promoure una mobilitat sostenible i segura entre els infants, així com fomentar la seva autonomia i conscienciar-los sobre la necessitat d'adquirir hàbits saludables.

L’exposició s’ha pogut veure a l’escola Pompeu Fabra i, a partir d’ara, a les escoles Pau Vila, del 23 de febrer al 6 de març; a l’escola Acesco, del 7 al 15 de març; a l’escola Vila Parietes, del 16 al 26 de març; a l’escola Lluís Piquer, del 27 de març al 4 d’abril, i a l’escola Nostra Senyora de Montserrat, del 5 de març al 12 d’abril.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El bus exprés de la vall del Tenes guanya la cursa al cotxe. Les persones que han fet el recorregut amb l’e7 han arribat 21 minuts abans
Article

Amb el començament del nou curs escolar, es posarà en marxa la xarxa de Camins Escolars de Montmeló, un projecte triat per la ciutadania de Montmeló en els Pressupostos Participatius 2018, que possibilitarà als infants i a les famílies un recorregut més lliure de trànsit rodat.

Article

El projecte europeu Electrific, que vol facilitar l’extensió dels vehicles elèctrics millorant i simplificant qüestions com la càrrega, presenta la seva aplicació mòbil. TMB ha estat escenari d’una prova pilot del sistema.

Butlletí