L’Escola de la Natura de Parets participa en un projecte per trobar antídots als verins de les serps

Font: Vallès Visió

16/12/2018 - 17:29

Les mossegades de serp i els antídots que existexien han estat un dels temes que s’han tractat al simposi d’herpetologia que ha ofert l’Escola de Natura de Parets. Una jornada dedicada a professionals i estudiants d’aquesta branca de la biologia que han volgut conèixer els estudis que s’estan duent a terme actualment a l’estat espanyol.

 

Cada any hi ha 5 milions de persones que s’enverinen per una mossegada de serp. Tot i que aquí no és un fet freqüent, cal investigar els diferents verins per poder salvar vides. El grup de recerca de l’Escola de la Natura de Parets participa en una investigació conjuntament amb l’Institut de Biomedicina de València sobre les serps que hi ha a Espanya per poder trobar el seu antídot. Aquestes jornades han posat sobre la taula diferents estudis sobre amfibis que s’estan duent a terme actualment. En total 70 persones han participat a les diferents conferències i activitats que ha proposat el simposi sobre rèptils i amfibis.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Parets posa en marxa el projecte de lluita biològica per a la prevenció i eliminació de plagues. El control biològic es va iniciar el passat mes d'abril i també s'han realitzat controls fitosanitaris de la galeruca i d’endoteràpia dels oms.​

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Butlletí