L’Ajuntament de Sant Cugat rep el Premi a la Millor Pràctica Sostenible de la Fundació Renault

El Premi dedicat a mobilitat sostenible ha estat en la categoria d’Administració Pública pel “Pla de Desplaçament d’Empresa”
08/07/2016 - 13:25

El Premi ha estat en la categoria d’Administració Pública pel “Pla de Desplaçament d’Empresa”, el qual dóna compliment a l’obligació dels centres de l’administració pública de més de 200 treballadors de dotar d’un programa que millori la gestió de la mobilitat, promocioni els desplaçaments sostenibles i monitoritzi els seus indicadors públics.

 

Renault España, a través de la seva Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible, i el “Club de Excelencia en Sostenibilidad”, amb el suport de la Fundación Biodiversidad, han entregat aquest 8 de juliol  els IV Premis a la Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible. En el cas de Sant Cugat, el Premi ha estat en la categoria d’Administració Pública pel “Pla de Desplaçament d’Empresa”, el qual dóna compliment a l’obligació dels centres de l’administració pública de més de 200 treballadors de dotar d’un programa que millori la gestió de la mobilitat, promocioni els desplaçaments sostenibles i monitoritzi els seus indicadors públics. El regidor de Medi Ambient i Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, ha estat l'encarregat de rebre'l.

Els Premis, han estat lliurats per Isabel García Tejerina, Ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Ivan Segal, director general de Renault Iberia i president de la Fundación Renault para la Movilidad Sostenible i José Longás, president del Club de Excelencia en Sostenibilidad.

En la resta de categories premiades, el BBVA ha recollit el premi Gran Empresa pel projecte “Plan Movilidad Urbana Ciudad BBVA”, i en la categoria de Pymes/Emprenedors, Koiki ha estat premiada pel projecte “Koiki, la entrega por personas cercanas a ti”, un exemple d’Innovació social i movilitat.

Els guanyadors en cada una de las tres categories han estat premiats amb la cessió, durant un any, d’un Renault Twizy, quadricicle 100% elèctric, zero emissions de CO2,diòxids de nitrogen, sorolls i olors, fabricat a la factoria de carrosseria muntatge de Valladolid, en exclusiva mundial.

 

Sant Cugat, una ciutat que aposta per la mobilitat sostenible

Segons destaca el consistori, l’ajuntament treballa per fer de Sant Cugat una ciutat de referència en la mobilitat sostenible, per fer una ciutat més eficient i més respectuosa amb el medi ambient, per això es potencia el transport públic, l’ús de vehicles elèctrics i altres formes de transport com ara la bicicleta.

En aquest sentit es realitzen diferents accions en els vehicles de la flota municipal i en el pla Desplaçament d’Empresa, en què els treballadors i treballadores poden disposar de bicicletes elèctriques per desplaçar-se en horari laboral.

 

Categories: 

Relacionats

Article

L’acord, impulsat per la cooperativa i acordat amb Promusa, permet a Som Mobilitat disposar d’un espai de lloguer i un punt de càrrega a l’aparcament del Monestir, on es troba el vehicle que utilitzen els socis i sòcies.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Butlletí