L’Ajuntament de Sant Cugat constituirà una Taula sobre l’Emergència Climàtica

29/08/2019 - 11:11

El ple aprova una moció institucional per crear un pla d’acció i declarar Sant Cugat en situació d’emergència climàtica i ambiental

El ple municipal celebrat el 22 de juliol ha aprovat una moció institucional en què s’insta l’Ajuntament a declarar formalment Sant Cugat en situació d’emergència climàtica i ambiental. 

Com a pas previ a la declaració, que podria fer-se efectiva abans d’acabar l’any, es preveu la constitució d’una Taula per a l’Emergència Climàtica integrada per persones expertes en la matèria, membres del cos tècnic municipal i de la comunitat educativa i de la innovació, i entitats i moviments locals i representants dels grups polítics.

La Taula tindrà com a objectiu calendaritzar i crear un pla d’acció que s’implementarà a partir de l’anunci de la Declaració d’Emergència Climàtica.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’escola Joan Maragall declara l’Emergència Climàtica, sent la primera escola de Sant Cugat del  Vallès en assumir aquest compromís amb el planeta i els infants.
Notícia
L'Ajuntament subvencionarà el 50% per la compra de bicicletes, elèctriques incloses

Sant Cugat obre 42 línies de subvencions per lluitar contra el canvi climàtic. L’objectiu és alinear l’actuació municipal amb la ciutadania i potenciar l’estratègia davant la lluita contra el canvi climàtic.

Article
Instal·lació a Argentona

Instal·lació a Argentona

Vilassar de Dalt, Argentona, Sant Fruitós de Bages, Santa Margarida de Montbui, Sant Martí Sarroca i Figaró-Montmany ja escalfen alguns dels seus equipaments municipals amb estella forestal, estalviant així consum de combustibles fòssils com el gas natural o el propà.

Butlletí