L'Ajuntament de Barcelona convoca la novena edició dels Premis Acció 21

Font: Agenda 21. Ajuntament de Barcelona
01/08/2011 - 00:00
L'Ajuntament de Barcelona, per iniciativa del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat, convoca per novè any els Premis Acció 21 amb l'objectiu d'estimular iniciatives d'acció dels diferents col·lectius ciutadans, que suposin una contribució efectiva a l'assoliment dels objectius del Compromís ciutadà per la sostenibilitat.

Es convoquen premis de 6.000 € per a les millors iniciatives d'acció, en funció dels 10 objectius del Compromís, que estiguin en curs o hagin estat realitzades en el darrer any.

Cal destacar que almenys un dels premis s'atorgarà específicament a la millor iniciativa que tingui com a objectiu principal la prevenció de residus.


La convocatòria estarà oberta fins el 30 de setembre.


Podeu trobar aquí el fulletó amb una síntesi de les bases del Premi.

Trobareu les bases i el llistat dels guardonats a les convocatòries anteriors al web de l'Agenda 21

Relacionats

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Article

110 nous sensors per reforçar la detecció de fuites i fraus a la xarxa d’abastament d’aigua a Tarragona. Ematsa compta amb un rendiment hidràulic del 85%, la mitjana catalana se situa en el 78%​

Butlletí