L'Ajuntament de Barcelona convoca la novena edició dels Premis Acció 21

Font: Agenda 21. Ajuntament de Barcelona
01/08/2011 - 00:00
L'Ajuntament de Barcelona, per iniciativa del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat, convoca per novè any els Premis Acció 21 amb l'objectiu d'estimular iniciatives d'acció dels diferents col·lectius ciutadans, que suposin una contribució efectiva a l'assoliment dels objectius del Compromís ciutadà per la sostenibilitat.

Es convoquen premis de 6.000 € per a les millors iniciatives d'acció, en funció dels 10 objectius del Compromís, que estiguin en curs o hagin estat realitzades en el darrer any.

Cal destacar que almenys un dels premis s'atorgarà específicament a la millor iniciativa que tingui com a objectiu principal la prevenció de residus.


La convocatòria estarà oberta fins el 30 de setembre.


Podeu trobar aquí el fulletó amb una síntesi de les bases del Premi.

Trobareu les bases i el llistat dels guardonats a les convocatòries anteriors al web de l'Agenda 21

Relacionats

Article

El Consistori reforça el seu compromís amb el desenvolupament sostenible a través de la seva adhesió al Pla d'Acció de Compra Pública Verda de la Generalitat de Catalunya 2022-2025

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

L’aigua prové de la depuradora de Sabadell i arriba al municipi en camions cisterna. Properament s’espera poder fer ús també de l’aigua de la depuradora del Prat de Llobregat

Butlletí