L'Aigua per mi

En el marc del Dia Mundial de l'Aigua 2022
11/03/2022 - 12:20

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. Enguany el tema de la Dia son les aigües subterrànies: fer visible allò que és invisible.

L'ACA, la Diputació de Barcelona i l'AMB, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, actuem de forma coordinada per donar suport al món local i difondre la importància de l'aigua. 

Us presentem el portal interactiu de recursos virtuals (L'Aigua per a mi) on podeu consultar vídeos, materials interactius, jocs... per aprendre més per l'Aigua és important per tu i per mi.

 

Les aigües subterrànies

Les aigües subterrànies són invisibles, però el seu impacte és visible a tot arreu. Fora de la vista, sota els nostres peus, les aigües subterrànies són un tresor amagat que enriqueix la nostra vida. Gairebé tota l'aigua dolça líquida del món és aigua subterrània. A mesura que el canvi climàtic empitjora, les aigües subterrànies seran cada cop més crítiques. Hem de treballar junts per gestionar de manera sostenible aquest valuós recurs. L'aigua subterrània pot estar fora de la vista, però no ha d'estar fora de la nostra ment. En el nostre context local de sequeres i emergència climàtica, l'ús eficient de l'aigua i l'ús de recursos alternatius son accions claus a impulsar.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Acte
22/03/2023 - 00:00
Article

Aigües de Reus publica “La revolució de les aixetes”, un conte infantil sobre l’estalvi d’aigua. El conte vol ser un toc d’atenció i de conscienciació sobre la necessitat de l’estalvi d’aigua en l’actual context de sequera i emergència climàtica.​

Butlletí