L'ACCD destina 5,4 milions d'euros per inicipatives de cooperació i educació per al desenvolupament

Aquest 12 de setembre s'han publicat al DOGC les convocatòries 2011 de subvencions de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD)
Redacció
12/09/2011

Les subvencions de l'ACCD destinades a donar suport a projectes en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament i a accions d'Educació per al Desenvolupament.

Les convocatòries, mitjançant procediment de concurrència pública i basades en criteris de transparència i igualtat d'oportunitats, esdevenen un dels principals instruments de cooperació dels que disposa l'Agència per donar suport a actuacions encaminades a la promoció del desenvolupament humà sostenible, l'eradicació de la pobresa i la lluita contra les desigualtats, així com l'educació per al  L'educació per al desenvolupament és una estratègia essencial de la cooperació internacional al desenvolupament, ja que contribueix a la consciència social, a la formació i a l'anàlisi crítica de la ciutadania a Catalunya.
L'import dels ajuts pel 2011 és de 5.400.000 d'euros. La convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament està dotada amb 4.000.000 i la d'educació amb 1.400.000 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 30 de setembre.
Més informació a la pàgina web de l'ACCD: cooperaciocatalana.cat

Array

Relacionats

Article
Vehicles elèctrics a l'estació de recàrrega de la Granja

Vehicles elèctrics a l'estació de recàrrega de la Granja

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons un informe de la Regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua. El total de vehicles elèctrics matriculats l’any passat és de 154, dels quals 101 són turismes i la resta, 53, altres vehicles.

Article

S'ha elaborat un visor que vol oferir informació sobre les principals dades vinculades al Departament de TErritori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya relacionades amb els efectes de la COVID-19.

Article
Es basen en reduir la potència contractada

Torre Balcells

L’Ajuntament del Prat s’ha acollit a l’opció de reduir les potències contractades, recollida en el decret d’estat d’alarma, per aplicar-la en 29 equipaments municipals. Gràcies a això, està estalviant 600 al dia en la factura elèctrica.

Butlletí