L'ACCD destina 5,4 milions d'euros per inicipatives de cooperació i educació per al desenvolupament

Aquest 12 de setembre s'han publicat al DOGC les convocatòries 2011 de subvencions de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD)
Redacció
12/09/2011

Les subvencions de l'ACCD destinades a donar suport a projectes en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament i a accions d'Educació per al Desenvolupament.

Les convocatòries, mitjançant procediment de concurrència pública i basades en criteris de transparència i igualtat d'oportunitats, esdevenen un dels principals instruments de cooperació dels que disposa l'Agència per donar suport a actuacions encaminades a la promoció del desenvolupament humà sostenible, l'eradicació de la pobresa i la lluita contra les desigualtats, així com l'educació per al  L'educació per al desenvolupament és una estratègia essencial de la cooperació internacional al desenvolupament, ja que contribueix a la consciència social, a la formació i a l'anàlisi crítica de la ciutadania a Catalunya.
L'import dels ajuts pel 2011 és de 5.400.000 d'euros. La convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament està dotada amb 4.000.000 i la d'educació amb 1.400.000 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 30 de setembre.
Més informació a la pàgina web de l'ACCD: cooperaciocatalana.cat

Array

Relacionats

Article

Segons les últimes xifres oficials, des del 2005 Vilassar de Dalt ha reduït un 25.7% les emissions de CO2 i el compromís actual és arribar al 30%, l'any 2020. Aquestes dades es fan públiques coincidint amb la celebració de la Setmana del clima i la 3a vaga pel clima, a la qual tots els grups polítics municipals van donar suport ahir sumant-se a una moció de suport a la jornada convocada pel moviment Fridays for future.

Article

La gran participació de la societat Menorquina en la reducció i reciclatge de residus demostra la continuïutat de les iniciatives impulsades

Article

Dels 935, 422 estaven ocupats, 213 abandonats o trencats i 6 més en fase de construcció. Són dades del cens d'orenetes que es va fer durant el mes de juliol impulsat pel Departament de Medi Ambient i dins el Projecte Orenetes de l'Institut Català d'Ornitologia. És una molt bona notícia pel municipi: les orenetes són un gran aliat contra la proliferació dels mosquits i diverses plagues.

Butlletí