Laboratori Forestal

Font: CREAF

01/12/2021 - 11:11

Saps que tens totes les dades sobre els boscos de Catalunya a la teva disposició en un únic portal? Aquest portal és una iniciativa del CREAF i del CTFC i reuneix tota la informació disponible sobre els boscos de Catalunya en un sol web, s’ha batejat amb el nom de Laboratori Forestal Català i és una peça vertebral del nou Portal de Boscos de Catalunya juntament amb l’Observatori Forestal Català.

El valor afegit del laboratori és que les dades que s’hi troben, a més d’estar totes juntes, estan netes d’errors, són consultables mitjançant un visualitzador cartogràfic molt intuïtiu i es poden descarregar en diferents formats per fer-les servir per la recerca o la gestió.

Com a usuaris tindreu diferents mòduls i un contacte directe amb els seus creadors a través de l’adreça laboratori_forestal@creaf.uab.cat.

Aquí teniu els 6 diferents mòduls que hi ha ja disponibles:


 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Acte

Butlletí