La Xarxa es dota d'un Pla Estratègic pels propers 4 anys

Redacció
12/03/2012
El Pla Estratègic està centrat en el suport als municipis associats i l'impuls de l'economia verda i l'ocupació local.

Com a retorn de la 12a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Secretaria Tècnica vol fer arribar les darreres informacions.

Ja està publicada la versió aprovada del Pla Estratègic 2011 - 2015 de la Xarxa - en versió descarregable o en versió girafulls per llegir en pantalla -. El document inclou les aportacions de les taules de treball en l'Annex D.

També estan disponibles ja dels vídeos de l'Assemblea al canal Youtube de la Xarxa.

Igualment s'ha editat el Full d'ambientalització de l'Assemblea i indicar que com a projecte de compensació d'emissions de CO2 ha sortit escollit el de Conservació de l'Amazònia a Madre de Dios (Perú).

Per acabar la Secretaria vol recordar a tots els membres de la Xarxa que  com a deures ens vam instar a presentar la Declaració de Vic en els respectius plens municipals, abans del 10 de juny, per donar el màxim suport al compromís local envers Rio+20, i a notificar els acords a la presidència de la Xarxa.  

 

Relacionats

Article
Nova campanya de foment de la recollida de residus d'aparells elèctrics i electrònics

Coincidint amb el Black Friday, l’Agència de Residus de Catalunya inicia accions de conscienciació i sensibilització en centres comercials, botigues d’electrodomèstics, biblioteques, places públiques i xarxes socials, per allargar la vida d’aquests aparells i dipositar-los als punts de venda

Article

L’equip de projecte Fem Pinya contra el canvi climàtic ha llançat una guia interactiva i de bones pràctiques i un programa de capacitació per a persones que treballen en equipaments culturals de municipis de l’Àrea Metropolitana (programadors/res, talleristes i usuaris/es finals dels centres cívics) amb l'objectiu de proposar maneres i eines per facilitar aquesta transició a través dels agents culturals de la ciutat.

Article

Recircula Challenge es una competició promoguda pel Hub Recircula UPC-AMB de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) que repta a equips d'estudiantat universitari a proposar solucions a reptes reals i urgents de l'economia circular.

Butlletí