La Xarxa es dota d'un Pla Estratègic pels propers 4 anys

Redacció
12/03/2012 - 00:00
El Pla Estratègic està centrat en el suport als municipis associats i l'impuls de l'economia verda i l'ocupació local.

Com a retorn de la 12a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Secretaria Tècnica vol fer arribar les darreres informacions.

Ja està publicada la versió aprovada del Pla Estratègic 2011 - 2015 de la Xarxa - en versió descarregable o en versió girafulls per llegir en pantalla -. El document inclou les aportacions de les taules de treball en l'Annex D.

També estan disponibles ja dels vídeos de l'Assemblea al canal Youtube de la Xarxa.

Igualment s'ha editat el Full d'ambientalització de l'Assemblea i indicar que com a projecte de compensació d'emissions de CO2 ha sortit escollit el de Conservació de l'Amazònia a Madre de Dios (Perú).

Per acabar la Secretaria vol recordar a tots els membres de la Xarxa que  com a deures ens vam instar a presentar la Declaració de Vic en els respectius plens municipals, abans del 10 de juny, per donar el màxim suport al compromís local envers Rio+20, i a notificar els acords a la presidència de la Xarxa.  

 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí