La campanya 'Dràstics amb els plàstics' lliura bosses de paper per conscienciar sobre la conservació del medi ambient, a Sant Feliu

29/12/2021 - 15:12

El passat novembre va començar una nova fase de la campanya 'Dràstics amb els plàstics', a Sant Feliu de Llobregat, que contempla el lliurament de prop de 50.000 bosses de paper entre els mercats de la ciutat al llarg dels propers mesos.

L'objectiu és conscienciar la ciutadania sobre l'impacte dels plàstics, i fomentar accions respectuoses envers el medi ambient. Els serveis tècnics de l'Ajuntament visiten 112 comerços del municipi, entre els quals hi ha parades del mercat de marxants, del mercat 'La Plaça', i els mercats Avenida i Sant Josep, perquè substitueixin les tradicionals bosses de plàstic per aquest nou model. Es pretén d'aquesta manera impulsar el canvi a tipus de contenidor, i que actuï com a impuls definitiu per fomentar les bones pràctiques mediambientals alhora entre el teixit comercial i la ciutadania.

'Dràstics amb els plàstics' se suma al conjunt d'accions previstes dins del Pla d'Actuació del Mandat per traçar estratègies cap a la sostenibilitat ambiental. Aquesta coincideix en el temps amb altres campanyes impulsades des de l'Ajuntament en vigílies de les festes nadalenques per fomentar la recollida selectiva, com 'A Sant Feliu reciclem l'orgànica' o 'A Sant Feliu fem un bon paper', contemplades ambdues en el Pacte de Ciutat.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Feliu de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Article

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat commemora el Dia Mundial del Medi Ambient amb la campanya "Dràstics amb els plàstics"

Article

Des d’aquest 23 de de novembre, en el mercat municipal de la Constitució de Viladecans es posa en marxa una prova pilot, impulsada per la Diputació de Barcelona, per reduir el consum de plàstic d’un sol ús als mercats municipals de la província. En les darreres setmanes ja s’ha realitzat a Rubí i Manresa. L’objectiu de la campanya, que duu com a lema “Mercats sostenibles. Adéu als plàstics d’un sol ús!” i que s’inicia com a prova pilot a aquestes tres poblacions, és impulsar la sostenibilitat i reduir els residus de plàstics, especialment els d’un sol ús, mitjançant accions que fomentin la participació ciutadana i que involucrin els clients i els paradistes.

Butlletí