La campanya de reciclatge Reciclos, pionera a tota Catalunya, començarà la prova pilot a la comarca del Pla de l'Estany

Font: Consell Comarcal del Pla de l'Estany

11/12/2018 - 18:00

La seu del Consell comarcal del Pla de l’Estany acull la presentació sobre el projecte Reciclos a càrrec de Denisa Gibovic. La prova pilot es realitzarà per 1r cop a la comarca del Pla de l’Estany i consistirà en recompensar a les famílies que reciclen adequadament els envasos destinats al contenidor groc.

Mitjançant una aplicació per el telèfon mòbil cada vegada que es portin envasos al contenidor groc amb una bossa d’escombraries Reciclos, l’usuari rebrà una compensació. A la presentació s’explicarà la mecànica de Reciclos.

Per qui desitgi més informació, els organitzadors del projecte estaran a la Fira de Nadal de Banyoles el 15 i 16 de desembre o bé a la web de www.reciclos.cat


 

Relacionats

Article

Una exposició a les minideixalleries parla sobre la generació i la correcta separació dels residus.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Butlletí