La Burricleta, una bicicleta rural elèctrica

Burricleta acosta les persones a la natura amb una vocació conciliadora, divulgativa i contemplativa
Redacció
16/10/2012 - 00:00

Burricleta es presenta com una opció d'ecoturisme de qualitat, basat en la sostenibilitat, la preservació i l'apreciació del medi natural i cultural de l'entorn. Burricleta democratitza l'ús de la bicicleta per a tot tipus de persones: homes i dones, grans i petits, joves i adults, en família, en grup o en parella, i en qualsevol moment de l'any, sense altra condició que saber anar amb bicicleta.

Burricleta posa a l'abast de tothom gaudir de la natura aprofitant les prestacions de bicicletes elèctriques, equipades amb un GPS interactiu que inclou continguts culturals i naturals, tant tangibles- arquitectura, geologia, botànica, fauna - com intangibles - història, llegendes, paisatges, valors -.

Burricleta compta amb una Xarxa de Punts i Centres on es poden llogar i/o comprar aquestes bicicletes pensades per democratitzar la descoberta de la natura de manera sostenible, divertida i sana.

 

 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Article

El Consistori reforça el seu compromís amb el desenvolupament sostenible a través de la seva adhesió al Pla d'Acció de Compra Pública Verda de la Generalitat de Catalunya 2022-2025

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Butlletí