Jornada de voluntariat ambiental al riu Gurri

Font: Ajuntament de Vic

18/09/2018 - 13:25

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri a Vic organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn. L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica.

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn.

L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica, va començar a les 10h amb una explicació dels valors ambientals del riu Gurri i de l'ecosistema fluvial i el bosc de ribera.
Després els participants van realitzar tasques d'eliminació d'espècies invasores, sobretots rebrots d'acàcies i de canya americana i també de plantes enfiladisses que ofeguen alguns arbres.

També es van construir caixes nou amb la col·laboració del Grup d'Anellament de Calldetenes que posteriorment es van col·locar en diferents punts.

Finalment es va oferir un petit refrigeri a càrrec de l' empresa.

La jornada va comptar amb la coordinació del Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - UVIC


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Notícia

L’Ajuntament de Vic comença el procés participatiu per definir el futur de les Riberes de Vic, un projecte iniciat durant l’anterior mandat amb l’objectiu de renaturalitzar les zones fluvials dels rius Mèder i Gurri al seu pas pel nucli urbà de la ciutat de Vic.

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí