Jornada de voluntariat ambiental al riu Gurri

Font: Ajuntament de Vic

18/09/2018 - 13:25

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri a Vic organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn. L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica.

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn.

L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica, va començar a les 10h amb una explicació dels valors ambientals del riu Gurri i de l'ecosistema fluvial i el bosc de ribera.
Després els participants van realitzar tasques d'eliminació d'espècies invasores, sobretots rebrots d'acàcies i de canya americana i també de plantes enfiladisses que ofeguen alguns arbres.

També es van construir caixes nou amb la col·laboració del Grup d'Anellament de Calldetenes que posteriorment es van col·locar en diferents punts.

Finalment es va oferir un petit refrigeri a càrrec de l' empresa.

La jornada va comptar amb la coordinació del Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - UVIC


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Les escoles sostenibles de l'Hospitalet han celebrat el Dia Mundial de l'Aigua.

Article

Tarragona finalitza els treballs de restauració ecològica de la ribera del tram baix del riu Francolí. És un dels 18 projectes guanyadors dels pressupostos participatius i ha permès desbrossar la zona i crear un itinerari de natura i descobriment del riu.

Notícia

El projecte, sota el nom "Riberes de Vic", busca renaturalitzar l'espai i el curs fluvial del mateix riu.

Butlletí