Jornada de voluntariat ambiental al riu Gurri

Font: Ajuntament de Vic

18/09/2018 - 13:25

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri a Vic organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn. L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica.

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn.

L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica, va començar a les 10h amb una explicació dels valors ambientals del riu Gurri i de l'ecosistema fluvial i el bosc de ribera.
Després els participants van realitzar tasques d'eliminació d'espècies invasores, sobretots rebrots d'acàcies i de canya americana i també de plantes enfiladisses que ofeguen alguns arbres.

També es van construir caixes nou amb la col·laboració del Grup d'Anellament de Calldetenes que posteriorment es van col·locar en diferents punts.

Finalment es va oferir un petit refrigeri a càrrec de l' empresa.

La jornada va comptar amb la coordinació del Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - UVIC


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El projecte PECT “Girona, regió sensible a l’aigua” s’erigeix per fer front al risc quantitatiu i qualitatiu de les aigües del Baix Ter.

Acte
30/06/2019 - 09:30
Article

Mitjançant aquesta tècnica es potencia la biodiversitat, fonamental per tenir uns espais verds de qualitat

Butlletí