Iniciada la substitució d'un miler de llumeneres per tecnologia LED a Viladecavalls

Font: Ajuntament de Viladecavalls

26/02/2019 - 09:12

La renovació de bona part de l'enllumenat públic ha començat avui dilluns 4 de febrer i consta de la substitució de 1.010 llumeneres per tecnologia LED. Aquesta actuació suposarà una reducció de la despesa energètica associada en prop d’un 53,89% i 93,7 tones equivalents de CO2 i un estalvi econòmic de prop de 63.000 euros.

L'actuació s'integra en Pla d'Acció per l'Energia Sostenible de Viladecavalls (PAES), el qual deriva del compromís adoptat per l'Ajuntament de Viladecavalls en el Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic, i es durà a terme gràcies a l'atorgament d'un ajut sol·licitat a l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía (IDAE) dins del programa d'ajuts per a la renovació de les instal·lacions d'enllumenat municipal d'aquest ens.

Els operaris duran a terme les tasques en horari diürn per garantir que els punts de llum a renovar estiguin operatius durant la nit i no es preveuen talls de subministrament en cap fase de l'actuació.

Els treballs es duran a terme de manera successiva a Can Corbera, Les Carenes de Can Turu, el nucli urbà, La Planassa, Sant Miquel de Guanteres, Can Trias i La Tendera. Es preveu que la renovació de l'enllumenat s'hagi completat a finals de febrer.

El veïnat serà informat en cas de canvis significatius de l'actuació i possibles afectacions del transit. Les zones de treball estaran degudament senyalitzades i s'intentarà interferir el mínim possible en la mobilitat habitual del poble.


 

Categories: 

Relacionats

Article

S’implementa l’ús d’energies renovables als equipaments municipals i el baix consum en l’enllumenat públic

Article

Investigadors de la URV elaboren un sistema capaç de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en la configuració de comunitats energètiques d’energia renovable.

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Butlletí