Informes de contaminació atmosfèrica a Barcelona

30/03/2020 - 13:09

L'Agència de Salut Pública de Barcelona ha començat a publicar informes setmanals de contaminació a Barcelona. Ho continuarà fent mentre duri l'estat d'alarma. Els podeu trobar aquí: aspb.cat/documents/cont

Des de l’Agència de Salut Pública de Barcelona es realitza el seguiment en continu dels nivells de contaminació atmosfèrica a la ciutat. Des de l’aprovació de les mesures de restriccions del RD 463/2020, s’ha detectat un important descens general dels nivells de NO2, principal indicador de les emissions del trànsit a la ciutat.

Informes publicats
Informe núm. 4
(26 de març de 2020) | Descarregar fitxer [PDF]
Informe núm. 3 (23 de març de 2020) | Descarregar fitxer [PDF]
Informe núm. 2 (20 de març de 2020) | Descarregar fitxer [PDF]
Informe núm. 1 (19 de març de 2020) | Descarregar fitxer [PDF]


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Xarxa va ha aprovat a la 20a Assemblea general, celebrada via telemàtica el 15 de setembre del 2020; la Declaració per una recuperació verda i socialment justa. Aquest compromís per una recuperació verda, justa i perdurable, ha d’incloure l’ambició de la neutralitat climàtica, la transició energètica, l’economia circular, la mobilitat sostenible, un espai públic obert a les persones, la biodiversitat urbana, un sistema alimentari just i l'educació ambiental com a eina essencial de resposta a la crisi. Tots aquests àmbits d’actuació ofereixen solucionsals reptes ambientals i socials i oportunitats d’estímul econòmic.

Article

Confinem els cotxes, recuperem la ciutat! és una campanya de la Plataforma per la Qualitat de l'Aire. En aquesta acció es demana un pla de desconfinament en què es prioritzin les persones i la mobilitat justa i sostenible envers l'ús del vehicle privat. "La contaminació atmosfèrica ens afecta greument la salut i agreuja els efectes de la Covid-19. Volem recuperar les nostres ciutats. Unes ciutats saludables i que cuidin del nostre clima. Confinem els cotxes, recuperem la ciutat!"

Article

​El 29 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll, que té per objectiu preservar l'ambient acústic i evidenciar les molèsties que el soroll genera a la nostra salut.​

Butlletí