Influencers de Sant Quirze visiten el Centre de Tractament de Residus

Font: Ajuntament de Sant Quirze

25/01/2019 - 11:49

L’activitat forma part de la campanya “Excuses o separes?” que organitza el Consorci de Residus i en la qual Sant Quirze participa activament. Aquestes persones de referència van poder accedir a les explicacions i constatar els beneficis del reciclatge; uns coneixements que difondran pels seus canals de comunicació habituals, arribant així a tota la població.

Alguns dels “influencers” de Sant Quirze i altres municipis, amb diversos acompanyants van visitar dissabte el Centre de Tractament de Residus de la comarca. Les persones assistents van tenir ocasió de conèixer de prop com funciona aquesta planta. El regidor de l'Ajuntament de Parcs, Jardins, Via Pública, Mobilitat i Serveis, David Caminal, també va participar en la sortida. En aquest sentit, van poder constatar els beneficis sobre un correcte reciclatge. L’activitat forma part de la campanya “Excuses o separes?” que organitza el Consorci de Residus i en la qual Sant Quirze participa activament. Aquestes persones de referència van poder accedir a les explicacions i constatar els beneficis del reciclatge; uns coneixements que difondran pels seus canals de comunicació habituals, arribant així a tota la població.

El Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental, CTR-Vallès, és una instal•lació que permet tractar els residus per obtenir materials recuperables i garantir que cap residu arriba al seu destí final sense passar abans per un procés que asseguri el seu màxim aprofitament i la innocuïtat dels fluxos de sortida.
El centre està construït al peu del dipòsit controlat de Coll Cardús, al terme municipal de Vacarisses, i la integració al seu entorn ha estat un dels principals criteris per totes les actuacions realitzades.
 
La campanya “Excuses o separes?” es complementa amb accions al carrer, participatives, i on la ciutadania pugui conèixer el camí dels residus i els avantatges del reciclatge. La propera actuació tindrà lloc el 17 de febrer en el marc de la Festa dels Animals, amb un Scape room que ens portarà al futur. Més informació, aquí.

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí