Hymini, el carregador eòlic portàtil

Sostenible.cat
02/11/2009

Què sóc? Carregador portàtil que funciona amb energia eòlica. Emmagatzema energia gràcies a una bateria recarregable d'ió liti de 1.200 mAh, el que permet recarregar dispositius portàtils de 5 V.  Hymini està compost per una petita hèlix que transforma l'energia eòlica del vent en energia cinètica i aquesta en energia elèctrica (com és el cas de la dinamo d'una bicicleta). Entre els seus accessoris també té un petit panell fotovoltaic.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Transport: el seu envàs consisteix en una capsa de cartró reciclat.

-Utilització: recarrega aparells a partir d'energia eòlica, de manera que estalvia consum d'energia final. A més s'adapta a qualsevol dispositiu: incorpora un connector USB  i connectors per a diferents mòbils.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

(...)
13. Mirra i Celle, cadires d'oficina reciclades i reciclables
14. Ecodutxa, per estalviar encara més aigua
15. La siesta, un càntir de disseny
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Butlletí