Guia d'experts i d'expertes de la UAB

Font: UAB

31/12/2018 - 13:03

La UAB posa a disposició dels mitjans de comunicació un directori d’expertes i d’experts per tal d’apropar el coneixement de la Universitat a la societat. La guia compta amb una eina de cerca per accedir a la informació del personal docent i investigador que ofereix la seva expertesa.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha posat en marxa la nova Guia d’experts i d’expertes de la UAB, un directori per fomentar la transferència de coneixement a la societat, en especial als mitjans de comunicació.

La nova eina, en fase de consolidació, està disponible en català, castellà i anglès. Permet cercar personal investigador expert en determinades temàtiques per mitjà de paraules clau, o bé directament pel nom de l’investigador o investigadora. El resultat mostra una breu descripció del camp d’expertesa de la persona, les paraules clau que identifiquen la seva activitat, així com el departament i l’àrea a què està adscrita, la informació per contactar-ne i un enllaç a la seva fitxa a la base de dades internacional d’identificadors ORCID (Open Researcher and Contributor ID), amb informació més detallada de la seva activitat acadèmica i investigadora.

Enllaç: Guia d’experts i d’expertes de la UAB

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Butlletí