Guia d'espais naturals de Tarragona

03/10/2021 - 19:17

Tarragona Turisme transforma la guia de platges en una guia, més completa, d'espais naturals. La publicació, amb 10.000 exemplars, inclou totes les platges i indicacions al plànol sobre els camins que formen part de la Xarxa de camins de Tarragona.

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha transformat la guia de platges en una guia, més completa, d'espais naturals. Així, aprofitant la reedició de la publicació, s'han introduït una sèrie d'informacions per donar una visió més àmplia sobre el patrimoni natural de Tarragona. 

A la informació sobre totes les platges i cales de la ciutat (un total de deu repartides en quinze quilòmetres de costa) amb les característiques i serveis de cadascuna, s'hi afegeixen al plànol, que ara és més gran i complet, indicacions sobre els 75 km de camins senyalitzats que formen part de la Xarxa de camins de Tarragona. La nova guia inclou també un apartat d’activitats nàutiques i aquàtiques, amb codis QR que enllacen al web per poder tenir la informació sempre actualitzada.

La guia d'espais naturals de Tarragona surt amb una tirada de 10.000 exemplars, està editada en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià) i es pot trobar físicament a les oficines de Tarragona Turisme al carrer Major i la Rambla Nova i al web de Tarragona Turisme


 

Municipis: 
TarragonèsTarragona

Relacionats

Notícia

S'ha finalitzat l’actuació de l’àrea de Seguretat al Pont del Diable i el Departament de Protecció Civil municipal ha dut a terme una campanya de neteja i desbrossament de les franges forestals a Llevant.

Article

Durant el mes de maig de 2021, la ciutat serà guardonada amb un grau de distinció, les Flors d'Honor, atorgat per integrants de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i, per tal d’acompanyar aquesta distinció, l’Ajuntament ha tirat endavant una sèrie d’accions divulgatives que tenen l’objectiu de visibilitzar i posar en valor l’activitat que la ciutat genera en l’àmbit dels parcs i jardins, la natura i la sostenibilitat. 

Article

L'AMB publica aquesta guia de criteris bioclimàtics, la qual inclou els criteris de disseny i actuació als espais verds urbans que poden potenciar i millorar de manera notable la regulació tèrmica d'aquests espais, tant a escala local (dins de les zones d'ús de l'espai verd), com a escala de ciutat (entorn de l'espai verd).

 

Butlletí