Guia de Consum Sostenible i conscient

Font: Diputació de Barcelona
09/11/2015

Treballar per tal que les persones coneguin els seus drets, prenguin consciència de la seva responsabilitat i aprenguin a exercir-los és una de les activitats més importants que poden realitzar les administracions públiques.

Per recolzar-les en aquest paper l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona ha creat la Guia de Consum Sostenible i Conscient. Una eina per la promoció i defensa dels drets de les persones consumidores.

Forma part de la col·lecció de guies informatives de consum que es va iniciar amb la publicació de Residències de gent gran, el format de les quals permet proporcionar als lectors molta informació i, alhora, molt ordenada, de manera que sigui fàcil trobar el que se cerca.

Aquesta nova Guia de Consum Sostenible i conscient té una doble funció: informar sobre

conductes responsables a l'hora d'adquirir, consumir o utilitzar diferents productes i fer-nos
conscients dels riscos que comporta el consum irresponsable o poc conscient.

Està destinada sobretot a aquelles persones que, dia a dia, proporcionen informació, assessorament i ajut a la població des de les OMIC i els Serveis Municipals de Consum de la província de Barcelona.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Butlletí