Greta Thunberg i George Monbiot protagonizen un breu film sobre com la natura és clau per afrontar la crisi climàtica

Font: The Guardian

23/09/2019 - 09:32

Els activistes ambientals Greta Thunberg i George Monbiot han ajudat a produir un curtmetratge que posa de manifest la necessitat de protegir, restaurar i utilitzar la natura per afrontar la crisi climàtica.

Els ecosistemes vius com els boscos, els manglars, els pantans i els fons marins poden extreure enormes quantitats de diòxid de carboni de l’aire i emmagatzemar-los de forma segura, però actualment les solucions climàtiques naturals només reben el 2% del finançament gastat en la reducció d’emissions.

El director de la pel·lícula, Tom Mustill de Gripping Films, ha dit: "Hem intentat que la pel·lícula tingui el mínim impacte ambiental possible. Vam agafar trens cap a Suècia per entrevistar Greta, vam carregar el nostre cotxe híbrid a la casa de George, vam utilitzar energia verda per editar i vam utilitzar material reciclat per la gravació”


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

Butlletí