Fridays For Future portarà la seva reivindicació ecologista setmanal als balcons de Sant Cugat

Font: Ajuntament de Sant Cugat

08/05/2020 - 13:05

En un comunicat, el col·lectiu ecologista afirma que l'excepcional situació a causa del coronavirus ha deixat 'més palesa que mai la petjada que els humans estem deixant al nostre planeta'. Per això, els joves de Fridays For Future proposen un 'replantejament general del nostre model de vida, de la nostra manera de funcionar, del nostre dia a dia'. La formació proposa una manifestació setmanal de llums i ombres per mantenir viva la lluita.

Fridays For Future (F4F) no s'atura en les seves reivindicacions per reclamar a les administracions mesures que frenin la crisi climàtica. Malgrat la situació de confinament provocada per la pandèmia del coronavirus, el col·lectiu crida, també des de Sant Cugat, a mobilitzar-se aquest divendres des dels balcons i finestres en una 'manifestació de llums i ombres' de cartells que la ciutadania pot fer des de casa seva a partir de les nou de la nit. L'acció s'acompanyarà de crits i lemes que la formació farà córrer a través de les seves xarxes socials i canals de comunicació.

En un comunicat, el col·lectiu ecologista afirma que l'excepcional situació a causa del coronavirus ha deixat 'més palesa que mai la petjada que els humans estem deixant al nostre planeta'. Per això, els joves de Fridays For Future proposen un 'replantejament general del nostre model de vida, de la nostra manera de funcionar, del nostre dia a dia'.

L'objectiu de F4F és mantenir viva la seva reivindicació ecologista malgrat el confinament de la ciutadania. Per això, aquesta manifestació des dels balcons i finestres es repetirà cada divendres mentre s'allargui aquesta situació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) ofereix eines, suport i reconeixement a aquelles organitzacions que tenen instal·lacions i/o operacions a Catalunya i que de manera voluntària volen establir un compromís per a reduir les seves emissions de GEH.

Article

El 7 de maig del 2020 s'han complert 40 anys de la creació dels serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona

Article

Estudi per identificar espais potencialment viables com a refugis

Butlletí