Formacions Vilawatt, una opció de futur

Font: Ajuntament de Viladecans

11/03/2019 - 10:51

Amb 100 hores de formació dedicada a introduir els i les alumnes al món de l'energia, el Mòdul 0 del curs Vilawatt ha repassat, entre altres temes, la física de l'energia, els recursos renovables, les instal·lacions a les llars o les estratègies d'estalvi. Aquest primer mòdul permet als participants adquirir els coneixements necessaris per continuar amb els altres cinc mòduls plantejats d'aquesta formació Vilawatt. L'objectiu és que un cop acabades les 40 hores d'aquests altres mòduls se'ls obrin noves oportunitats d'ocupació en el sector energètic. A més, amb aquests mòduls, també aprendran a desenvolupar activitats de promoció, muntatge, explotació i manteniment per al subministrament energètic d'edifics d'ús residencial i no residencial.

Per altra banda, està previst fer una nova edició del Mòdul 0 per continuar formant a nous experts en l'àmbit de la rehabilitació energètica.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article

Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, i també, adreçades al conjunt de la ciutadania. 

Butlletí