Finalitza la instal·lació de vuit minideixalleries a Montcada i Reixac

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac

26/02/2019 - 10:41

Aquesta acció s'emmarca dins de les iniciatives que la Regidoria de Medi Ambient està impulsant per conscienciar a la població perquè adopti unes costums més sostenibles.

El passat 23 de gener es va col·locar l'última de les vuit minideixalleries que van començar a instal·lar-se a Montcada i Reixac el passat mes de novembre, coincidint amb la setmana europea de la prevenció de residus.

La primera d¡aquestes minideixalleries es va instal·lar a la confluència del camí de la Font Freda amb la rambla dels Països Catalans, a Montcada Nova. Ara, un cop acabada la distribució d’aquest mobiliari urbà, bona part dels barris del municipi compten ja amb la seva minideixalleria.

Aquests aparells permeten reciclar tota mena de productes. En concret, les minideixalleries tenen fins a set compartiments que serveixen per reciclar: piles de botó, bateries de telèfons mòbils, CD i DVD, bombetes incandescents, halògenes i de baix consum, telèfons mòbils i carregadors, tòners i cartutxos de tinta i cintes de casset i vídeo.

Gràcies a aquesta acció, Montcada i Reixac reforça el seu compromís amb el medi ambient, així com la seva xarxa de deixalleries. Aquesta és la localització de les diferents minideixalleries instal·lades a Montcada i Reixac:

  • Carrer Reixagó / Molí (Can Sant Joan)
  • Plaça Lluís Companys (Montcada Centre)
  • Passeig de Rocamora / Carrer Guadiana (Montcada Centre)
  • Camí de la Font Freda / Rambla Països Catalans (Montcada Nova)
  • Carrer Baix de Sant Pere / Puigcerdà (Mas Rampinyo)
  • Passeig Sant Jordi / Carrer Verdi (Mas Duran)
  • Avinguda Terra Nostra / Carrer Alzina (Terra Nostra)
  • Carrer de la Circumval·lació / Petúnies (Can Cuiàs)

 

Categories: 

Relacionats

Article

La taxa de recollida d’escombraries s’actualitza per donar compliment a la llei de residus.

Article

El Ple de setembre ha aprovat el nou contracte per al servei de recollida de residus i neteja viària, que tindrà una vigència de vuit anys, amb un preu de licitació total de 44,7 milions d’euros

Butlletí