Festa pel 15è aniversari de l’Aula Ambiental Sagrada Família

05/11/2018 - 11:48

 

Él passat 19 i 20 d’octubre es va celebrar el 15è aniversari de l’Aula Ambiental, durant la Festa Major de Tardor de la Sagrada Família.

L’any 2003, al xamfrà dels Carrers Lepant i Provença s’inaugura el Punt Verd de Barri, i l’Aula Ambiental de Sagrada Família comença les seves activitats i el primer programa de tallers i xerrades ambientals. L’Aula Ambiental i el Punt Verd van ser demandes veïnals canalitzades a través del Fòrum Cívic Sagrada Família, un òrgan de participació d’entitats i veïns i veïnes del barri.

Des d’aleshores l’Aula Ambiental ha mantingut i ampliat els seus serveis adreçats a la ciutadania, a les entitats i la comunitat educativa del Districte, consolidant-se com una referència en educació i sensibilització ambiental a la ciutat.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Butlletí