Ethical Time. La primera aplicació de moda sostenible

03/01/2018 - 11:48

L’aplicació Ethical Time vol crear un pont entre consumidors conscienciats i empreses que ofereixen moda sostenible i que sovint no tenen accés a grans campanyes de màrqueting. El criteri bàsic per aparèixer a la aplicació és ser una marca que fabrica sota unes condicions dignes de treball, a això s’afegeix que sigui de producció local, o de teixits ecològics. El projecte està pendent d’aconseguir els 20.000 euros de finançament a la plataforma Verkami.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El projecte Circular B30 fa de l’eix Mollet-Cerdanyola un referent per avançar en recerca i innovació cap a l’objectiu de residu zero al territori. La iniciativa ha permès articular una xarxa de laboratoris a la UAB, Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès perquè universitats, centres de recerca, administracions, empreses i ciutadania treballin plegats en projectes innovadors en matèria de sostenibilitat

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí