Estudi sobre l'economia verda a Barcelona

25/04/2016 - 17:17

El consistori pretén canviar el model productiu actual i aposta per d’altres de nous que respectin el medi ambient i la natura. És el que recull el primer estudi que s’ha fet sobre economia verda, que descriu el conjunt d’indicadors d’economia verda a la ciutat.

*Cal clicar en la imatge per anar a l'Informe.


Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article
29a edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

La 29° edició de SUNCINE, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, convida a marcar un #GOLpelPLANETA i premia amb el Sol d'Or Especial a Olivia Mandle, Helena Gualinga i Carlos Bardem: joventut, activisme i cinema es donen el testimoni i la mà en el Festival.

Article

El grup GAMA (UB) ha elaborat un visor interactiu per a poder consultar les inundacions registrades al llarg de 121 anys a Barcelona i a cadascun dels municipis de Catalunya.

Article

A més dels objectius de recerca, el papallonari esdevé una nova eina més per a les activitats educatives i de divulgació del centre de recerca, mitjançant visites on es podran observar les papallones en les diferents fases del seu desenvolupament i parlar amb la comunitat investigadora sobre la ciència ciutadana que es troba íntimament lligada als seus estudis.

Butlletí