Estabanell i el Gremi d'Instal·ladors del Vallès Oriental impulsaran la instal·lació de plaques solars

Font: Som Granollers

12/06/2019 - 16:12

Estabanell Energia i el Gremi d’Instal·ladors del Vallès Oriental, que agrupa unes 400 empreses del sector, han signat un conveni de col·laboració i promoció per fomentar conjuntament instal·lacions d’alta eficiència energètica, com plaques fotovoltaiques; oferir un servei de manteniment d’alta qualitat i divulgar bones pràctiques en l’àmbit de l’eficiència.

Les dues entitats promocionaran conjuntament serveis de manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions, així com equipament elèctric i/o que utilitzin gas natural com a combustible. Aquests serveis es faran establint diverses garanties als clients en temps de resposta, atenció i qualitat.

També es fomentarà conjuntament la instal·lació d’equips de climatització (calefacció i aire condicionat) d’alta eficiència energètica, inclòs el manteniment i finançament, i la instal·lació d’equipament solar fotovoltaic en règim d’autoconsum adreçat a llars i empreses.

"Som dos actors que treballem de forma conjunta per l'eficiència energètica i les energies renovables des de la proximitat absoluta", destacava Francesc Estabanell, "per facilitar la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les llars domèstiques i, especialment, a la indústria, que pot amortitzar més ràpidament la inversió".

Cristóbal del Caño i Francesc Estabanell, en el moment de la signatura

Tant Estabanell com el Gremi d’Instal·ladors potenciaran la promoció i divulgació conjunta de bones pràctiques en l’àmbit de l’eficiència energètica, així com la utilització i l’ús responsable de l’energia. També faran una tasca conjunta de prospecció i desenvolupament d’un model d’establiments franquiciats que generi un creixement ordenat i de qualitat de les marques del grup d’empreses Estabanell, així com les empreses pertanyents al Gremi d’Instal·ladors del Vallès Oriental que vulguin adherir-se al projecte.

De fet, Estabanell ja té experiència en aquest tipus d'instal·lacions, fins i tot fora de l'Estat. Els dos signants de l'acord –Francesc Estabanell per part de la companyia energètica i Cristóbal del Caño per part del Gremi d'Instal·ladors– confien que aquesta proposta serveis conjunts "influiran positivament sobre els consumidors finals".


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La nova instal·lació, sumada al motor de cogeneració, permetrà estalviar uns 603.261 kWh.

Article

És una de les actuacions que s’està tirant endavant a través de l’encàrrec de gestió que l’Ajuntament de Manresa va fer a l’empresa pública per accelerar la transició energètica als equipaments municipals, i que ja ha permès instal·lar plaques fotovoltaiques a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella i a la seu social d’Aigües de Manresa, a la Plana de l’Om, entre altres projectes

Article

És la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum pública més gran de Catalunya i s'ha inaugurat en el marc de la segona edició de l’e-Mobility Experience.

Butlletí