Es posa en marxa Reparatruck, el nou servei mòbil d'autoreparació a Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

10/10/2019 - 09:30

L’Ajuntament de Barcelona dona un nou impuls a l’estratègia Residu Zero i col·labora amb el nou servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics, anomenat ReparaTruck, que es posa en marxa el 9 d'octubre.

Aquest servei el presta Solidança, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, i té com a objectiu la reducció d’aquests residus, els quals tenen un gran impacte ambiental. Solidança és una entitat social, dedicada a la inserció sociolaboral i a la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social.

La unitat mòbil, dotada d’eines i personal qualificat, ensenyarà gratuïtament com reparar aquests objectes a tot el veïnat. El calendari i les ubicacions acordades per a aquest any són les següents:

Calendari

  • 9 i 23 d’octubre
  • 6 i 20 de novembre
  • 4 i 18 de desembre

Ubicacions

  • Districte de Gràcia, a la pl. Gal·la Placídia, de 10.00 a 13.00 hores
  • Districte de Ciutat Vella, a la pl. Terenci Moix, de 17.00 a 20.00 hores

Més informació:

Fulletó informatiu del servei Reparatruck


 

Categories: 

Relacionats

Article

Cooperasec ha impulsat aquesta iniciativa que promou l'ús compartit entre el veïnat d'objectes, com una aspiradora o una tenda de campanya, per potenciar el consum responsable i el residu zero

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Butlletí