Es posa en marxa Reparatruck, el nou servei mòbil d'autoreparació a Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

10/10/2019 - 09:30

L’Ajuntament de Barcelona dona un nou impuls a l’estratègia Residu Zero i col·labora amb el nou servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics, anomenat ReparaTruck, que es posa en marxa el 9 d'octubre.

Aquest servei el presta Solidança, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, i té com a objectiu la reducció d’aquests residus, els quals tenen un gran impacte ambiental. Solidança és una entitat social, dedicada a la inserció sociolaboral i a la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social.

La unitat mòbil, dotada d’eines i personal qualificat, ensenyarà gratuïtament com reparar aquests objectes a tot el veïnat. El calendari i les ubicacions acordades per a aquest any són les següents:

Calendari

  • 9 i 23 d’octubre
  • 6 i 20 de novembre
  • 4 i 18 de desembre

Ubicacions

  • Districte de Gràcia, a la pl. Gal·la Placídia, de 10.00 a 13.00 hores
  • Districte de Ciutat Vella, a la pl. Terenci Moix, de 17.00 a 20.00 hores

Més informació:

Fulletó informatiu del servei Reparatruck


 

Categories: 

Relacionats

Article

Barcelona ha engegat aquest mes de febrer la nova campanya de sensibilització i conscienciació ciutadana sobre la recollida i el reciclatge de residus que aquest any es focalitza en el context d’Emergència Climàtica, que l’Ajuntament va declarar el 15 de gener del 2020.

Article

El projecte té com a objectiu la implementació del concepte de Punt Verd 2.0, com un espai vertebrador de l’economia circular de la ciutat, un espai de trobada, informació, activitat i intercanvi d’experiències, objectes i materials per fer d’aquest un servei de proximitat i un referent d’educació ambiental. 

Article

La iniciativa, emmarcada en la Setmana Europea de Prevenció de Residus, serà divendres 22 de novembre a les 16 h i està impulsada per Andròmines i Deriva 360 dins la campanya ‘El carrer no és un cendrer’.

Butlletí