Es posa en marxa el servei de préstec gratuït de bicicletes R-Bici, a Ripollet

12/07/2022 - 00:42

El seu horari d'estiu és de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h, fins al 31 d'octubre. Com a novetat, el servei R-Bici estarà obert tot l'any, i els mesos de tardor i hivern obrirà de 9 a 16 h.

Aquest dimarts, 5 de juliol, s'ha posat en marxa el servei gratuït de préstec de bicicletes R-bici. La novetat del servei és que s'allargarà durant tot l'any, amb horari d'estiu i d'hivern. Des d'aquesta setmana fins al 31 d'octubre, el servei R-Bici tindrà l'horari d'estiu, de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h. A partir de l'1 de novembre fins a la primavera de l'any vinent, el servei funcionarà de 9 a 16 h. Serà llavors, durant la primavera que ve, quan es reprendrà l'horari d'estiu. Es poden fer reserves de bicicletes de l'R-Bici al telèfon 661 508 879.

Les persones que atenen el servei, contractades a través de Ripollet Impulsa, també s'encarreguen del manteniment i la reparació de les bicicletes. El servei compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2022-2023.

Recordem que el Box R-Bici està situat al parc del riu Ripoll, al peu de la passarel·la de vianants. Per utilitzar el servei, cal omplir la fitxa d'alta en el servei i presentar el DNI o NIE. A més, és obligatori l'ús de casc dins del nucli urbà. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats del pare, mare o tutor/a; i els joves d'entre 14 i 18 anys han de portar l'autorització del pare/mare o tutor/a.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalRipollet
Etiquetes: 

Relacionats

Article

En una activitat promoguda per l'AMB, i amb el suport de Biciclot i Canvis en Cadena, les famílies s'organitzen per establir rutes segures en bicicleta cap als centres educatius. Aquest any, l'experiència es duu a terme en escoles de Montcada i Reixac, Viladecans i Barcelona. L'acompanyament durant el trajecte es complementa amb xerrades i formacions, així com una app mòbil que facilita l'organització de les rutes.

Article

Ja està en funcionament l’aparcament de bicicletes públic i gratuït que es troba a la plaça de l’Estació. Aquest aparcament és accessible les 24 hores i tots els dies de l’any.

Notícia
La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La campanya s'acompanya de diversos materials i pretén arribar tant a infants i famílies com a professionals de la salut i a l'administració per impulsar la mobilitat escolar en bicicleta com una estratègia de millora de la salut pediàtrica.

Butlletí