Es posa en marxa el servei de préstec gratuït de bicicletes R-Bici, a Ripollet

12/07/2022 - 00:42

El seu horari d'estiu és de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h, fins al 31 d'octubre. Com a novetat, el servei R-Bici estarà obert tot l'any, i els mesos de tardor i hivern obrirà de 9 a 16 h.

Aquest dimarts, 5 de juliol, s'ha posat en marxa el servei gratuït de préstec de bicicletes R-bici. La novetat del servei és que s'allargarà durant tot l'any, amb horari d'estiu i d'hivern. Des d'aquesta setmana fins al 31 d'octubre, el servei R-Bici tindrà l'horari d'estiu, de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h. A partir de l'1 de novembre fins a la primavera de l'any vinent, el servei funcionarà de 9 a 16 h. Serà llavors, durant la primavera que ve, quan es reprendrà l'horari d'estiu. Es poden fer reserves de bicicletes de l'R-Bici al telèfon 661 508 879.

Les persones que atenen el servei, contractades a través de Ripollet Impulsa, també s'encarreguen del manteniment i la reparació de les bicicletes. El servei compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2022-2023.

Recordem que el Box R-Bici està situat al parc del riu Ripoll, al peu de la passarel·la de vianants. Per utilitzar el servei, cal omplir la fitxa d'alta en el servei i presentar el DNI o NIE. A més, és obligatori l'ús de casc dins del nucli urbà. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats del pare, mare o tutor/a; i els joves d'entre 14 i 18 anys han de portar l'autorització del pare/mare o tutor/a.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalRipollet
Etiquetes: 

Relacionats

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Notícia

És fruit del conveni signat el febrer de 2022 amb l'entitat sense ànim de lucre.

Article

L’Ajuntament de Sabadell instal·la semàfors de terra i balises lluminoses per reforçar la seguretat dels vianants.

Butlletí