Es convoca la 1a edició dels Premis Biomassa Catalunya

Font: Institut Català de l'Energia

15/11/2016 - 17:48

Ja està oberta la convocatòria de la Premis Biomassa Catalunya 2017, promoguda des del Clúster de Biomassa i l’Ajuntament de Vic en el marc de la Fira de Biomassa de Catalunya que es celebrarà els propers 23, 24 i 25 de febrer de 2017 a Vic. Els Premis tenen per objecte el reconeixement d'empreses, entitats públiques i privades i ens locals que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp d'un ús i/o foment sostenible de l'energia de la biomassa a Catalunya i les noves tecnologies disponibles. La presentació de candidatures als premis finalitzarà l’1 de febrer de 2017.

 

Els Premis Biomassa Catalunya 2017 es convoquen en les modalitats següents:

a) Millor Actuació en l’Àmbit de la Gestió Agro-Forestal Sostenible

b) Millor Projecte en el Sector Privat

c) Millor Projecte en el Sector Públic

d) Comunicació i Difusió

e) Emprenedoria i Ocupació

f) Millor Projecte de Recerca

g) Millor Projecte Final de Grau o Màster

La presentació de candidatures als premis finalitzarà l’1 de febrer de 2017.

Les sol·licituds es presentaran mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça premis@firabiomassa.cat amb còpia a info@clusterbiomassa.cat, especificant en l’assumpte “Candidatura a la Modalitat a), b), c), d), e), f) o g) segons correspongui” i adjuntant el formulari de sol·licitud segons el model normalitzat que apareix en l’annex de les bases i altra documentació de suport a la candidatura (memòries, fotografies, etc.).

Els Premis Biomassa Catalunya 2017 del Clúster Biomassa de Catalunya es lliuraran el 23 de febrer de 2017 a les 19:00h en motiu de la 5ª Fira de la Biomassa de Catalunya a Vic, en un acte solemne que estarà programat dins de les activitats de la citada Fira.


Categories: 

Relacionats

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Article

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia de Natura Urbana que s'organitza en el marc de la Setmana de la Natura. 

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Butlletí