Energy Transition Game

Font: games4sustainability.org

28/10/2019 - 16:27

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic? El joc de transició energètica és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. Assolir els objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

El joc de transició energètica (Energy transition game en l'original)  és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. En aquest micro-món, on l’energia és fonamental per garantir el benestar dels ciutadans, podeu donar forma al futur del sector energètic. Convertiu-vos en productor d’energia, proveïdor d’energia, empresa de tecnologia, un dels departaments governamentals o entitats de la societat civil i crea noves solucions per al sistema energètic.

Assolir els seus objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic?


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Article

Arrenca la campanya per activar més d’un miler de Comunitats Energètiques

Butlletí