Energy Transition Game

Font: games4sustainability.org

28/10/2019 - 16:27

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic? El joc de transició energètica és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. Assolir els objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

El joc de transició energètica (Energy transition game en l'original)  és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. En aquest micro-món, on l’energia és fonamental per garantir el benestar dels ciutadans, podeu donar forma al futur del sector energètic. Convertiu-vos en productor d’energia, proveïdor d’energia, empresa de tecnologia, un dels departaments governamentals o entitats de la societat civil i crea noves solucions per al sistema energètic.

Assolir els seus objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic?


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'aprofitament tèrmic de l'energia solar consisteix en captar la radiació solar per augmentar la temperatura d'un fluid, generalment aigua, que s'acumula a aquesta temperatura fins que es necessita. 

Article

Expoelectric és l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa. Durant el cap de setmana del 2 i 3 de novembre va celebrar la seva 9a edició a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Article

Una infografia de la publicació Capgros explica de forma senzilla i esquemàtica tot el que necessites saber sobre la instal·lació dels punts de recàrrega per si estàs pensant comprar-te un cotxe elèctric o te l’acabes de comprar.

Butlletí