Energy Transition Game

Font: games4sustainability.org

28/10/2019 - 16:27

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic? El joc de transició energètica és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. Assolir els objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

El joc de transició energètica (Energy transition game en l'original)  és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. En aquest micro-món, on l’energia és fonamental per garantir el benestar dels ciutadans, podeu donar forma al futur del sector energètic. Convertiu-vos en productor d’energia, proveïdor d’energia, empresa de tecnologia, un dels departaments governamentals o entitats de la societat civil i crea noves solucions per al sistema energètic.

Assolir els seus objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic?


 

Categories: 

Relacionats

Article

Anàlisi i visualització de les dades del consum energètic de la ciutat per explorar les dinàmiques i les causes dels patrons de consum als teixits urbans.

Article

L'IDAE (Instituto para la Diversificación y ahorro de la Energía) a través de la seva Plataforma e-learning, ofereix 9 cursos gratuïts, adreçats a la ciutadania i accessibles a través d'internet, en matèria d'estalvi i eficiència energètica.

Article
Estalviar energia a la llar és així de fàcil

Una Guia per descobrir els diferents consums d'energia de casa teva, identifica'ls i segueix uns senzills consells a l'hora d'utilitzar-los, veuràs com molt aviat comences a notar que el teu consum es redueix.

Butlletí