Els vigilants de l'aire

Font: AMB

01/07/2019 - 18:04

El dia 5 de juny es va celebrar  el Dia Mundial del Medi Ambient, que s'impulsa des de Nacions Unides per sensibilitzar i actuar en tot el planeta a favor de la protecció del medi ambient. El lema d'aquest any va ser "La lluita contra la contaminació de l'aire", dins la campanya global Breathe Life per reduir l'impacte de la contaminació de l'aire en la nostra salut i el clima.

El programa Compartim un Futur de l'AMB ofereix un munt de propostes educatives per celebrar aquesta diada arreu del territori metropolità, a l'entorn de l'eix de salut ambiental. També trobareu recursos digitals, com ara el Visor de qualitat de l'aire o el portal Canvi d'hàbits, per estar ben informats i actuar a favor d'un aire més net.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Video divulgatiu sobre com es forma l’ozó troposfèric, quan i on es donen els nivells més elevats i les recomanacions en cas de superació dels llindars.

Article

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat performativa, educativa i reinvindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient. Aquest 2019 torna el Park(ing) day, que enguany serà el divendres 20 de Setembre per tots els districtes de la ciutat coincidint amb la setmana de la mobilitat, i amb inici de festes de la Mercè. Podeu inscriure el vostre park aquí.

Article

Resum de l'exposició de l'Agència Catalana de l'Aigua amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua 2019.

Butlletí