Els passos de la transició energètica

09/09/2019 - 17:44

El IV Fòrum de Medi Ambient i Món Local, celebrat al monestir del Món Sant Benet, el passat 19 i 20 de febrer, va reunir a diversos experts que van definir la transició energètica i els reptes presents i futurs per assolir els objectius plantejats.

Tots els ponents i les ponents van coincidir en la necessitat de passar a l’acció en clau d’urgència i en la necessitat de canviar el model de consum. No es tracta únicament de trobar la manera de generar energia d’una manera més eficient i neta, sinó de consumir-ne menys. Cal doncs redefinir les activitats humanes més enllà de les seves fonts d’energia.

Tota la informació sobre el IV Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local 2019.


 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí