Els i les professores, del Prat, claus per l’alimentació i la sostenibilitat

16/12/2021 - 16:02

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles més sostenibles’, dirigida als docents cada curs escolar. Aquest curs 21/22 es treballa la metodologia de la indagació científica amb continguts ambientals.

Amb l’objectiu de donar suport al professorat, en consonància amb les temàtiques ambientals que es tracten als centres educatius, l’Ajuntament ha posat en marxa unes formacions sobre alimentació sostenible, al primer trimestre, energia, al segon, i aigua, al tercer, tot seguint la metodologia d’indagació científica.

Les formacions, dutes a terme amb suport de les entitats Espigoladors i  CRAM, estan adreçades als equip docents dels centres de primària i secundària de la ciutat. A través d’aquestes jornades d’aprenentatge, s’ofereixen les bases conceptuals de cada i una sèrie de propostes per treballar directament amb l’alumnat, ampliant els recursos per incorporar al projectes de sostenibilitat del centre.


 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Article

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per conèixer els petits tresors naturals que tenim a tocar de casa

Article

Manlleu estrena “L'Energia de Manlleu en joc” en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2023.

Butlletí