Els bons de consum Vilawatt impulsen les compres locals

21/04/2021 - 10:00

Tres mesos després de néixer, ja s'han venut gairebé un de cada quatre bons de consum Vilawatt creats per l'Ajuntament. Impulsada dins el Pla de Reactivació Local enfront de la COVID, aquesta promoció dobla cada 25 euros que la ciutadania converteix a la moneda local Euro-Vilawatt, que es pot utilitzar en exclusiva al comerç i l'hostaleria local.

Els bons s'han convertit en un incentiu més per a la ciutadania per utilitzar la moneda local, nascuda per promoure les compres i el consum i ajudar a enfortir el teixit econòmic local.

Les persones que adquireixen els bons tenen cada vegada un ventall més ampli de possibilitats. Al març eren ja 168 els establiments de tota mena que permetien pagar amb moneda local: de bars a ferreteries, passant per botigues d'alimentació o roba. A més, els establiments poden fer promocions pròpies amb la moneda local.

Els bons de consum, la major promoció comercial municipal feta mai, es poden adquirir de forma senzilla a l'app Vilawatt, disponible per a mòbils IOS i Android. En aquesta primera edició s'ofereixen fins 4.650 bons.


 

Relacionats

Article

Aquesta iniciativa sobre sostenibilitat, energies renovables i gestió ambiental, s'implementa sota el paraigua dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Article

Vilanova i la Geltrú aposta des de l'any 2019 per reduir l'impacte ambiental de les Comparses i per un Carnaval més sostenible, afavorint la utilització de caramels ecològics, amb menys repercussió en el medi ambient que els caramels estàndards.

Article

El programa pilot, en el que hi han participat vuit indústries, entre les quals Envernissats Roma de Tona, s’ha tancat de manera satisfactòria.

Butlletí