Els bons de consum Vilawatt impulsen les compres locals

21/04/2021 - 10:00

Tres mesos després de néixer, ja s'han venut gairebé un de cada quatre bons de consum Vilawatt creats per l'Ajuntament. Impulsada dins el Pla de Reactivació Local enfront de la COVID, aquesta promoció dobla cada 25 euros que la ciutadania converteix a la moneda local Euro-Vilawatt, que es pot utilitzar en exclusiva al comerç i l'hostaleria local.

Els bons s'han convertit en un incentiu més per a la ciutadania per utilitzar la moneda local, nascuda per promoure les compres i el consum i ajudar a enfortir el teixit econòmic local.

Les persones que adquireixen els bons tenen cada vegada un ventall més ampli de possibilitats. Al març eren ja 168 els establiments de tota mena que permetien pagar amb moneda local: de bars a ferreteries, passant per botigues d'alimentació o roba. A més, els establiments poden fer promocions pròpies amb la moneda local.

Els bons de consum, la major promoció comercial municipal feta mai, es poden adquirir de forma senzilla a l'app Vilawatt, disponible per a mòbils IOS i Android. En aquesta primera edició s'ofereixen fins 4.650 bons.


 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Blanes continua dinamitzant els mercats de proximitat amb una nova acció. Durant aquesta setmana ha començat a repartir 7.000 envasos reutilitzables, amb l’objectiu de reduir residus i promoure el reciclatge, mentre aposta també pel comerç local

Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Butlletí