Els bons de consum Vilawatt impulsen les compres locals

21/04/2021 - 10:00

Tres mesos després de néixer, ja s'han venut gairebé un de cada quatre bons de consum Vilawatt creats per l'Ajuntament. Impulsada dins el Pla de Reactivació Local enfront de la COVID, aquesta promoció dobla cada 25 euros que la ciutadania converteix a la moneda local Euro-Vilawatt, que es pot utilitzar en exclusiva al comerç i l'hostaleria local.

Els bons s'han convertit en un incentiu més per a la ciutadania per utilitzar la moneda local, nascuda per promoure les compres i el consum i ajudar a enfortir el teixit econòmic local.

Les persones que adquireixen els bons tenen cada vegada un ventall més ampli de possibilitats. Al març eren ja 168 els establiments de tota mena que permetien pagar amb moneda local: de bars a ferreteries, passant per botigues d'alimentació o roba. A més, els establiments poden fer promocions pròpies amb la moneda local.

Els bons de consum, la major promoció comercial municipal feta mai, es poden adquirir de forma senzilla a l'app Vilawatt, disponible per a mòbils IOS i Android. En aquesta primera edició s'ofereixen fins 4.650 bons.


 

Relacionats

Article

La formació forma part del programa Nexe tecnologia, promogut pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de l'Hospitalet

Article

El projecte convida a la ciutadania, comerços, restauració i serveis a fer del municipi un espai cada cop més respectuós amb el medi ambient.​

Article

El Mercat Municipal "La Plaça" de Sant Feliu de Llobregat s'ha sumat a la campanya "Mercats sostenibles. Adeu als plàstics d'un sol ús!"  juntament amb mercats de Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, Granollers, Vilafranca, Igualada i Vilanova i la Geltrú. La campanya promoguda per la Diputació de Bacelona té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer la problemàtica dels plàstics i promoure un canvi d'actitud i hàbits per reduir-ne el consum.

Butlletí