Els bons de consum Vilawatt impulsen les compres locals

21/04/2021 - 10:00

Tres mesos després de néixer, ja s'han venut gairebé un de cada quatre bons de consum Vilawatt creats per l'Ajuntament. Impulsada dins el Pla de Reactivació Local enfront de la COVID, aquesta promoció dobla cada 25 euros que la ciutadania converteix a la moneda local Euro-Vilawatt, que es pot utilitzar en exclusiva al comerç i l'hostaleria local.

Els bons s'han convertit en un incentiu més per a la ciutadania per utilitzar la moneda local, nascuda per promoure les compres i el consum i ajudar a enfortir el teixit econòmic local.

Les persones que adquireixen els bons tenen cada vegada un ventall més ampli de possibilitats. Al març eren ja 168 els establiments de tota mena que permetien pagar amb moneda local: de bars a ferreteries, passant per botigues d'alimentació o roba. A més, els establiments poden fer promocions pròpies amb la moneda local.

Els bons de consum, la major promoció comercial municipal feta mai, es poden adquirir de forma senzilla a l'app Vilawatt, disponible per a mòbils IOS i Android. En aquesta primera edició s'ofereixen fins 4.650 bons.


 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Reus impulsarà la creació d’una comunitat energètica de fins a 6,2 MWp de potència al polígon Reus que aprofitarà les cobertes d’edificis públics i privats per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques que podran subministrar energia als edificis municipals i a les empreses instal·lades al polígon, en un radi de 500 metres, i aprofitar l’excedent per a produir hidrogen verd.

Article

El programa “Comerç verd” qualificarà els mercats municipals que ofereixen aliments locals, de petits productors, ecològics, de pagès i de llotja per incentivar el consum de productes de proximitat. De moment s’hi han adherit sis mercats: Concepció, Llibertat, Sarrià, Ninot, Sants i Horta, i al setembre s’hi afegiran la resta dels 39 mercats alimentaris de la ciutat. Aquest projecte pilot és un dels programes principals de Barcelona com a capital de l’alimentació sostenible.

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Butlletí