Els bons de consum Vilawatt impulsen les compres locals

21/04/2021 - 10:00

Tres mesos després de néixer, ja s'han venut gairebé un de cada quatre bons de consum Vilawatt creats per l'Ajuntament. Impulsada dins el Pla de Reactivació Local enfront de la COVID, aquesta promoció dobla cada 25 euros que la ciutadania converteix a la moneda local Euro-Vilawatt, que es pot utilitzar en exclusiva al comerç i l'hostaleria local.

Els bons s'han convertit en un incentiu més per a la ciutadania per utilitzar la moneda local, nascuda per promoure les compres i el consum i ajudar a enfortir el teixit econòmic local.

Les persones que adquireixen els bons tenen cada vegada un ventall més ampli de possibilitats. Al març eren ja 168 els establiments de tota mena que permetien pagar amb moneda local: de bars a ferreteries, passant per botigues d'alimentació o roba. A més, els establiments poden fer promocions pròpies amb la moneda local.

Els bons de consum, la major promoció comercial municipal feta mai, es poden adquirir de forma senzilla a l'app Vilawatt, disponible per a mòbils IOS i Android. En aquesta primera edició s'ofereixen fins 4.650 bons.


 

Relacionats

Article

El TecnoCampus Mataró-Maresme, l’Ajuntament de Mataró i la cooperativa Som Mobilitat organitzen, els dies 16, 17 i 18 d’abril, la cinquena edició de la “Som Hackathon”, centrada en aquesta ocasió en la construcció de solucions tecnològiques per al consum local i responsable. En aquesta edició, actuen com a patrocinadors les empreses Everis, Intowin del parc i la cooperativa FemProcomuns. La iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’adreça a estudiants universitaris i de centres de secundària.

Article

El Sant Cugat 2030 amb desplaçaments sostenibles i saludables, agricultura ecològica i de proximitat i xarxa d’espais verds urbans i espais naturals està més a prop. L’Ajuntament portarà a aprovació al ple de març el Pla d’Acció d’Emergència Climàtica, el full de ruta de les polítiques municipals en emergència climàtica que es desenvoluparan a la ciutat fins al 2024. Es tracta d’un paquet de 63 accions que aplanaran el camí cap aquest Sant Cugat del futur amb un 55% menys de CO2 el 2030.

 
Article
Instal·lació a Argentona

Instal·lació a Argentona

Vilassar de Dalt, Argentona, Sant Fruitós de Bages, Santa Margarida de Montbui, Sant Martí Sarroca i Figaró-Montmany ja escalfen alguns dels seus equipaments municipals amb estella forestal, estalviant així consum de combustibles fòssils com el gas natural o el propà.

Butlletí