El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat edita el calendari “Per un 2021 més sostenible"

10/02/2021 - 13:39

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha editat un calendari descarregable de l’ANY 2021, i que inclou informació d’interès, recomanacions i eines perquè la ciutadania adopti bons hàbits i contribueixi a fer plegats un món més sostenible.

Cadascun dels dotze mesos de l’any es dedica a una temàtica ambiental internacional. Per exemple, al gener s’aposta, per l’educació ambiental, al març per un ús responsable de l’aigua, el juny es dedica a la lluita contra el malbaratament alimentari, o l’octubre a la mitigació del canvi climàtic. Cada una de les temàtiques s’acompanya amb informació i consells per tal de participar en la millora del medi ambient com a ciutadà i ciutadana.

El calendari també destaca i identifica aquelles jornades especials i diades internacionals en què es posen en valor els recursos naturals i la preservació del nostre planeta.

Aquesta és una iniciativa que pretén continuar incidint en la sensibilització i conscienciació de la població, amb la voluntat que petits gestos i accions del nostre dia a dia, a casa, a la feina, reverteixin de manera significativa en una millora col·lectiva i la preservació i conservació del nostre entorn.

El calendari 2021 el podeu descarregar en versió digital, format PDF, al següent enllaç http://bit.ly/2XEO3UR


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí